världens tråkigaste påskafton..

Ja, jag tycker det. Eftersom jag idag tvingas jobba kväll på ett riktigt skit jobb, hade det inte varit för att jag skulle jobba så hade jag befunnit mig med ett härligt kompisgäng uppe på Elmia! Så ja, jag är lite sur för det här.. 
Men jag ska försöka göra det bästa av dagen med att bland annat tvätta Röda Faran, städa mitt rum, tvätta, laga mat och kanske titta på film! :) Har redan varit snabb och  hunnit måla lite påskägg och gå på påskäggjakt så nu hoppas jag att jag hinner allt annat med! Lite jobb ska inte få förstöra min dag!
Kreatviteten ska flööööööda!  
 
 
I alla fall, GLAD PÅSK PÅ ER ALLA! ;) 
 
Bjuder på dagens collage!
Så här ren o fin blev bilen ;) + mina snygga gummistövlar !
 
 



Party all night long!

Kom i säng runt 4 inatt/ morse efter en hel grym skärtorsdag!

Den spenderades på 3 olika nattklubbar i Halmstad med min bästa, underbara vän Alexandra och hennes plönninge gäng!

Allt började på Moon och slutade på Mårtenssons med en snabb visit på B&B! ;)
Har haft riktigt roligt och ser fram emot nästa gång jag kommer och få umgås med dessa härliga tjejer igen!
Just nu är jag på väg till Jönköping för lite bilevenemang, om det nu blir något! ;)

Tanken med detta inlägg var i alla fall att påminna en del som är lika glömska som mig att:
1. Glöm inte din tandborste när du reser, det är mer uppskattat än vad man tror!
2. Glöm inte tanka ditt busskort/ bankomatkort ifall det är enda sättet att ta sig till och från stället man ska till, vill säga landet eller stan..!
3. Glöm inget att sova i

4. Ta inte med för mycket kläder i onödan, det blir bara mer onödig packning! ;)

Detta har jag lärt mig efter gårdagen! 
 
Trots att vi var riktigt trötta, slitna och ofräscha så lyckades jag och min Alex se rätt så hyfsade ut på bild efter kvällen ändå! :D




The sun is shinin and we all laughin'

 
 
Sovmorgon. Idag valde jag att vara så ful genom att ge mig ännu längre sovmorgon. Istället för att åka till skolan för tidigt & ändå komma försent så har jag suttit här hemma och skrivit klart det jag ändå skulle ha gjort på lektionen :)
Nu är projektuppsatsen helt klar och skickas in så fort jag hinner ikväll, äntligen! 
11 sidor slutade den på och jag är helt slut och dödstrött på det nu.
Ska aldrig mer i hela mitt liv göra ett projektarbete, i alla fall inte så avancerat som det jag har gjort. :) 
 
Idag skiner solen och jag gissar på att jag har en taggad häst som väntar på att släppa lös sina vårkänslor, det gjorde han ju inte tillräckligt med igår haha! Aja nu ska jag ta och klämma i mig lite frukost.
/ Tilda 
 
 
 
 
 



Dör lite inombords...

Åkte idag ut och red min gamla ponniplutt, blev nästan tårögd när hon fortfarande gjorde tricken som jag en gång i tiden har lärt henne.. Att sitta på denna galningens rygg är något av de mest äventyrliga, spännande och roligaste sakerna som finns! Hon är en riktig enmans - ponni och har verkligen det där xtra som jag knappt kan beskriva om för andra. Hon har viljan, powern, styrkanenergin, farten & rörelserna.
The One and Only helt enkelt!
 Just watch! 



Fynd!

Idag har jag fyndat! 2  nya saker till Prince. Nämligen ett träns som ser ut så här; 
Ett sidpull, som jag är riktigt nyfiken på att testa. Tvekade rätt så mycket på det innan jag köpte det men funkar det inte så säljer jag bara det vidare helt enkelt! Tack för den Alex <3 
 
Nästa grej som jag köpte mig var en halsförlängare - eller ett "gummiband" som jag kallar det för!
Är inte den som brukar rida med mer än vad jag tycker behövs, men just nu behövs det verkligen. Att få ner Prince i form är inte svårt, fast det är svårare att hålla honom i det.. tyvärr! :/ Så jag tänker använda gummibandet lite från och till, både för hans och min skull! Detta testade jag på honom redan idag, vilket gick super! Det var en helt annan häst ett tag och jag njöt över att ha hans uppmärksamhet och full kontroll över honom. Det bästa var att känna hur han lyssnar på mig till 98%! It feels so good!
 
För övrigt vet jag inte vad kvällen har att erbjuda, så jag väntar och ser helt enkelt! 
/ Tilda 
 
 
 



Dagen med stort F!

Födelsedagar kommer och går, idag var det min tur eller nja, för nittonår sen var det min tur att komma till världen. Dagen började som den brukar, bli väckt med "Ja må hon leva.." , den traditionella. Sen var det dags för mig att öppna presenterna som detta året inte var så mycket! Men jag har i stort sett inte önskat mig så värst jätte mycket heller för den delen, fick i alla fall en ny Mary Kay mascara ifrån min frisör, en massa presentkort på bio, varuhus och affärer bland annat
 (det duger alltid men är skit tråkigt att få..) , trisslotter från min mormor - hon tror att jag kommer vinna en miljon en dag haha ;)
Sen det helt klart bästa, massage!! Min älskade pojkvän (som även sov över) överraskade mig detta året med choklad massage Faces! Har endast hört talas om denna magiska massage och jag längtar tills jag åker dit och får testa på denna! Kroppen skriker efter lite "ordentlig" massage ;) 
 
Förutom att jag har försökt svara alla som skrivit grattis på facebook & sms, så har jag lyckats umgås med min farmor, gå till apoteketet (för nya läkemedel/ recept) och hunnit rida Prince i snöovädret!  Det var riktigt, riktigt roligt då han idag hade farten med sig och försökte busa en aning :') Söt pållen! 
 
Nu ska jag eventuellt göra mig "snygg" och fräsch för strax blir det bio och käka med mina päron på nån resturang, love them <3 
 
Bjuder på en gammal ego bild! 
/ Tilda 



Party all night long...

Som rubriken säger så var jag i lördags iväg på en studentkryssning med ett härligt gäng från klassen! 
Ville knappt åka med bussen hem igen, så roligt hade jag! :D Var evigheter sedan jag hade så kul och var ute o festade till klockan 03-04.00! ;) Älskar att dansa till bra musik, dricka med härligt sällskap och träffa nytt folk! Hade riktigt trevligt och mitt självförtroende blev till topp när man fick höra fina och roliga komplimanger! Alltså var kvällens outfit inte alls så dum som jag trodde ;D och jag kände mig lite mer levande, så detta var precis vad jag behövde! Leva liiite mer ;) 
 
Kommer garanterat rekommendera en sådan här kryssning för blivande studenter och kan säga att det lätt var är värt pengarna man lägger på det, tycker jag i alla fall. Dessutom är det man själv och de man har med sig som avgör hur roligt man har/ får det! ;)  
 
Bjuder på 2 collage som jag pusslade ihop från, under & till kryssningen. 
 
Idag står det på dagens schema: 
* Åka ut till hästen och motionera + pussa på honom.
* Komma halvvägs eller bli klar med mitt plugg! >.<
* Städa mitt rum och om jag hinner glo på Liars! ;) 
* Eventuellt också smörja Prince's träns eller måla på något. 
 
 



Motivation!

'



När verkligheten slår en rätt i ansiktet..

... Då blir det rätt så jobbigt och tufft! Jag tillhör den sortens typ av människa som vill allt här i livet. Jag vill hinna ut och resa, jag vill hinna träffa alla mina gamla & nya vänner samtidigt, jag vill hinna göra en roadtrip runt om i sverige och mest så vill jag upptäcka nya delar av världen och hos mig själv.
Jag vill helt enkelt så mycket, på så kort tid
 
Om en drygt en vecka fyller jag 19 år, vilket egentligen borde vara något att se fram emot. Men det gör jag faktiskt inte, jag ser det lite som ett hinder. Inte för att det är fel att åldras utan för att tiden går så fruktansvärt fort! Snart går jag ur skolan och måste bestämma mig för vad jag vill göra och vart jag ska ta vägen i framtiden.
 



Bus & kaos!

Ligger nerbäddad i sängen och väntar på sömnen. Idag har det varit en riktigt bra dag, hade sovmorgon och anlände försent till dagens enda lektion i skolan, som tur var hade rektorn som höll i den lektionen glömt av oss i klassen så jag kom i stort sett i tid! ;) Slutade den vid elva och åkte hem för att luncha med mami, väl efter det fick jag vänta in Sussu för att hon behövde skjuts ut till stallet. Dessutom ville jag för en gångs skull slippa rida ut ensam med Prince. Mitt knä har känts rätt så bra och jag fortsätter att rida med lite för långa stigläder, vilket funkar fint! Jag lyckades till och med hålla mig kvar på Prince när han idag fick bocknings-ryck men av mildaste grad- tack & lov! Jag hann knappt märka hans bockningar eller bakut-språng, däremot blev han skit jobbig när han ställde sig på tvären likt skänkelvikning men i en massa bockningar, knäpp häst haha!
Fast det var härligt att se honom njuta över sällskapet vi fick och dessutom var han riktigt fin att jobba med när han väl hade orken till det :) 
 
Juste, kaoset jag nämner i rubriken är just nu mitt rum.. Det är verkligen kaos! Har inte haft tiden eller lusten på att städa på jätte länge men på torsdag så kommer släkten från stockholm och jag tvingas låna ut mitt rum. Så kom väl halvvägs i all städning idag haha.. Får hoppas jag hinner ta och städa undan resten imorgon eller gömma det någonstans där ingen ser eller hittar det! ;) Det tåls att fundera på ett tag till, nehepp nu ger jag upp på detta inlägget. Gnatt! 
 
Så här ska helst mitt rum se ut.. Men är långt ifrån haha! 



Lovely!

Idag har jag njutit på hästryggen! Tog igen gårdagen och jobbade på både i stallet och med Prince som idag var pigg som ett Fullblod! Det är en av de likheter mellan honom och en galoppör, de har båda nerver och är snabba! ;) I alla fall, vi jobbade på och tog oss igenom både skogen och centrum, dock så ville han inte gå över metallbron. Helt plötsligt har den blivit livsfarlig att gå över! :( Aja, jag njöt av varje sekund och idag hade jag tur då systemkameran fick hänga med i det fina vädret + att David hjälpte mig genom att vara fotograf åt oss! :D Tyvärr så ville inte kameran som jag vi ville, då en del bilder blev jätte suddiga.
Har försökt redigera dem bättre men icke.
Här får ni i alla fall lite bilder på oss från stallplanen och även hästarna i hagen + se lite av vårat lilla stall. ;) 
 Älskar kicken han ger haha! Give me 5?;) Dock ser jag lite borta ut haha! x) 
 



Häst-ledig

Som rubriken säger är jag det idag.. Det känns lite skumt, när man vet att man egentligen vid en viss tid på dagen (helgerna i detta fallet) brukar befinna sig på en annan plats och t ex mocka eller nått. Jag kunde i alla fall inte somna om efter att jag vaknat vid 7 tiden.. Så nu gör jag i stort sett ingenting och har i stort sett inte gjort någonting på hela förmiddagen förutom kollat lite på min skoluppsats x) Roligt eller hur? Nej nu ska jag ta och skriva något roligt, eller i alla fall berätta om gårdagens ridtur!
 
Som ni kanske har läst eller som mina närmsta vänner vet så har jag just nu en jobbig period. Jag är så sugen på att börja tävla och träna igen på hästryggen. Men så fort jag väl hittat något som passar mig och Prince så får jag problem med mitt knä. Värre än någonsinn. Jag äter 2 utskrivna piller regelbundet i två veckor framåt nu för att senare träffa min läkare och hoppas på att mitt knä blivit bättre. Om inte så lutar det åt röntgen eller något, suck! :( Fast igår fick jag ett riktigt skit - i - hur - ont - du - har - ryck!
Jag kände mig smart som längde extra på stiglädren istället och satt upp i solskenet på en taggad Prince. Han har lugnat ner sig nu,  men jag känner ändå igen en taggad häst som steppar på stället och som laddar för en ridtur med bus! Summeringen är i alla fall att min knäppa idé funkade! Trots att jag hade glömt knäskyddet hemma och att jag fick en riktig trög sits (för lång typ) så fick jag inte ont när jag red :D
OM jag var lycklig och mesta dels glad!
 
Äntligen något bra i all skit!
Tänker fortsätta rida på pålleplutten oavsett hur ont jag än har! Speciellt nu när han mår bra och har kondisen på topp, jag vägrar bara att ge upp. Hur ont, trött eller sur jag än må vara med denna värken jag får så ska jag kämpa! Inte för min skull, utan för hans.
/ Tilda