Dagen med stort F!

Födelsedagar kommer och går, idag var det min tur eller nja, för nittonår sen var det min tur att komma till världen. Dagen började som den brukar, bli väckt med "Ja må hon leva.." , den traditionella. Sen var det dags för mig att öppna presenterna som detta året inte var så mycket! Men jag har i stort sett inte önskat mig så värst jätte mycket heller för den delen, fick i alla fall en ny Mary Kay mascara ifrån min frisör, en massa presentkort på bio, varuhus och affärer bland annat
 (det duger alltid men är skit tråkigt att få..) , trisslotter från min mormor - hon tror att jag kommer vinna en miljon en dag haha ;)
Sen det helt klart bästa, massage!! Min älskade pojkvän (som även sov över) överraskade mig detta året med choklad massage Faces! Har endast hört talas om denna magiska massage och jag längtar tills jag åker dit och får testa på denna! Kroppen skriker efter lite "ordentlig" massage ;) 
 
Förutom att jag har försökt svara alla som skrivit grattis på facebook & sms, så har jag lyckats umgås med min farmor, gå till apoteketet (för nya läkemedel/ recept) och hunnit rida Prince i snöovädret!  Det var riktigt, riktigt roligt då han idag hade farten med sig och försökte busa en aning :') Söt pållen! 
 
Nu ska jag eventuellt göra mig "snygg" och fräsch för strax blir det bio och käka med mina päron på nån resturang, love them <3 
 
Bjuder på en gammal ego bild! 
/ Tilda 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo