Häst-ledig

Som rubriken säger är jag det idag.. Det känns lite skumt, när man vet att man egentligen vid en viss tid på dagen (helgerna i detta fallet) brukar befinna sig på en annan plats och t ex mocka eller nått. Jag kunde i alla fall inte somna om efter att jag vaknat vid 7 tiden.. Så nu gör jag i stort sett ingenting och har i stort sett inte gjort någonting på hela förmiddagen förutom kollat lite på min skoluppsats x) Roligt eller hur? Nej nu ska jag ta och skriva något roligt, eller i alla fall berätta om gårdagens ridtur!
 
Som ni kanske har läst eller som mina närmsta vänner vet så har jag just nu en jobbig period. Jag är så sugen på att börja tävla och träna igen på hästryggen. Men så fort jag väl hittat något som passar mig och Prince så får jag problem med mitt knä. Värre än någonsinn. Jag äter 2 utskrivna piller regelbundet i två veckor framåt nu för att senare träffa min läkare och hoppas på att mitt knä blivit bättre. Om inte så lutar det åt röntgen eller något, suck! :( Fast igår fick jag ett riktigt skit - i - hur - ont - du - har - ryck!
Jag kände mig smart som längde extra på stiglädren istället och satt upp i solskenet på en taggad Prince. Han har lugnat ner sig nu,  men jag känner ändå igen en taggad häst som steppar på stället och som laddar för en ridtur med bus! Summeringen är i alla fall att min knäppa idé funkade! Trots att jag hade glömt knäskyddet hemma och att jag fick en riktig trög sits (för lång typ) så fick jag inte ont när jag red :D
OM jag var lycklig och mesta dels glad!
 
Äntligen något bra i all skit!
Tänker fortsätta rida på pålleplutten oavsett hur ont jag än har! Speciellt nu när han mår bra och har kondisen på topp, jag vägrar bara att ge upp. Hur ont, trött eller sur jag än må vara med denna värken jag får så ska jag kämpa! Inte för min skull, utan för hans.
/ Tilda


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo