Bus & kaos!

Ligger nerbäddad i sängen och väntar på sömnen. Idag har det varit en riktigt bra dag, hade sovmorgon och anlände försent till dagens enda lektion i skolan, som tur var hade rektorn som höll i den lektionen glömt av oss i klassen så jag kom i stort sett i tid! ;) Slutade den vid elva och åkte hem för att luncha med mami, väl efter det fick jag vänta in Sussu för att hon behövde skjuts ut till stallet. Dessutom ville jag för en gångs skull slippa rida ut ensam med Prince. Mitt knä har känts rätt så bra och jag fortsätter att rida med lite för långa stigläder, vilket funkar fint! Jag lyckades till och med hålla mig kvar på Prince när han idag fick bocknings-ryck men av mildaste grad- tack & lov! Jag hann knappt märka hans bockningar eller bakut-språng, däremot blev han skit jobbig när han ställde sig på tvären likt skänkelvikning men i en massa bockningar, knäpp häst haha!
Fast det var härligt att se honom njuta över sällskapet vi fick och dessutom var han riktigt fin att jobba med när han väl hade orken till det :) 
 
Juste, kaoset jag nämner i rubriken är just nu mitt rum.. Det är verkligen kaos! Har inte haft tiden eller lusten på att städa på jätte länge men på torsdag så kommer släkten från stockholm och jag tvingas låna ut mitt rum. Så kom väl halvvägs i all städning idag haha.. Får hoppas jag hinner ta och städa undan resten imorgon eller gömma det någonstans där ingen ser eller hittar det! ;) Det tåls att fundera på ett tag till, nehepp nu ger jag upp på detta inlägget. Gnatt! 
 
Så här ska helst mitt rum se ut.. Men är långt ifrån haha! 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo