MITT ANDRA HEM..

Stallet. Det är dit jag flyr om jag mår dåligt, är arg, sur eller bara behöver rensa allt inom mig.. I snart elva år har stallet, hästarna och ridningen format mig till den jag är idag och nu vet jag faktiskt inget annat än att jag blir alldeles knäpp om jag inte kommer ut till hästarna.
Men det var först idag som jag också kom att tänka på lite varför det är så här & för just mig. Dels kan det bero på att jag som person har väldigt lätt att tänka för mycket, det bara blir så tyvärr! :/ Min hjärna får för sig saker eller drar upp gammalt groll.. Och det är sjukt jobbigt.
Finns inget värre än när jag får mina stunder av osäkerhet, tomhet och hemska tankar.. För dem som känner mig brukar jag oftast vara social, öppen, positiv och jämt glad (vad jag har hört & vet) men visste ni att även superhjältar har sina brister? 
Min är min hjärna och detta jäkla tänkandet den ger mig.

När jag tänker blir jag väldigt frånvarande, vill vara ifred och ostörd för en stund. Till det som drar in hästarna i ämnet och bilden nu då, jo för hästar frågar inte hur man mår, dom märker det på en. Så på något näst intill magiskt sätt piggar dom alltid upp en, får en att tänka på annat och håller helt enkelt igång en med andra tankar! Det är vad jag tror gör just oss hästtjejer till starka personer, när vi känner känslan över framgång med våra fantastiska djur över sammarbetet, hinderna man tar sig över i livet och målen man klarar av. Nu är ju inte just mina hästar dom finaste och bästa i alla lägen - det erkänner jag, men dom får mig att må bra för dom märker när något är fel. Och dom accepterar det som om ingenting. En vän är ju också helt okej och funkar lika bra, men ni som också är hästtjejer förstår nog speciellt vad jag menar med detta.

Anledningen till att jag kom in på detta idag är för att jag tjaa.. vaknade med en dålig start på dagen helt enkelt men så fort jag kom till stallet, vips allt borta, tankarna rensade! :) Speciellt med tanke på vilken underbar pålle man har som aldrig krånglar när man inte är på sitt bästa topphumör!
Dock hade jag en rymlig ifrån hagen med ut idag, men det kan ni ju ignorera att ni läste ;) 
 
♥!



Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo