Party i rinken

På Juldagen jobbade jag kväll och tanken var att mesta dels att ta det lugnt efteråt. Men icke, snäll som jag är gick jag med på en utgång med min bästis (som för tillfället är i sverige & har lite ledighet på ett utav de mest udda ställena - Gislerinken/ ishallen.
Riktigt roligt och trevligt då jag träffade en hel del kompisar som jag annars inte brukar träffa.
 
Det enda tråkiga var väl att brandlarmet gick igång 2 gånger och att alla fick utrymma lokalen för att istället stå ute och frysa. Dagen efter hade jag först inte bestämt mig för om jag ville rida hästen min.
 
Men eftersom jag var ledig bestämde jag mig för att ändå motionera Prince med ett dressyrpass, vilket gick hyfsat så bra.Han är som en 4-åring i huvudet men tillsist så släppte han sin barriär och gick i en hyfsat bra form.Vi övade mycket på att hålla takten i traven, öka, minska och samtidigt fortsätta hålla samma balans och form, vilket han har rätt så svårt för. Men nu så är vi igång igen och jag ger mig inte på dressyr fronten. 
 
På onsdagen var min bästis & underbara Joss på besök och det blev en hel del samtalsämnen att gå igenom, julklappar att byta (vår tradition) och som vanligt en bra film av vårat gemensamma filmintresse, Percy Jackson 2, sea of monsters eller vad den nu heter x) Riktigt mysigt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo