Gosh i moset!

Är super dålig på att uppdatera, ber om ursäkt för det. Har egentligen inte haft så fullt upp eller tjoo, lite har det ju varit men inte direkt med skolan. Går knappt i skolan känns de som xD Jag har där emot jobbat för fullt de följande veckorna! :) Inget man direkt alltid är super glad över att göra men bättre det än att inte jobba alls! :)
Har inte så mycket kvar av skolan, går snart ut och redan den 30e maj går jag balen med min fina pojkvän <3
Ska bli sjukt spännande, är verkligen inte tjejen som går runt i klänning och smala "feminima" klackaskor. jag ser det som en utmaning, därför ska jag träna min hållning, balans och verkligen försöka "gå in" i det här som jag har gett mig in . Kommer garanterat skratta åt mig själv, men nu jäklar! Näst intill allt är fixat så nu får jag inte ge med mig. Jag ska gå på en bal, om det så blir min första och sista haha!
 
Vad gäller stallet & Prince kan jag säga att allt är bra, har inte ridit honom så värst seriöst då orken och tiden inte har funnits, så det kan bli ibland tyvärr. Igår tänkte jag ge mig ut på en lång tur men detta hindrades givetvis av ett stort enormt skyfall. Efter en kvart gav vi båda upp, vilket ändå kändes okej. Dessutom betedde han sig som en galen hingst och försökte bocka till det rejält - tror det är tacken för att jag inte ridit honom fullt ut under veckan. 
Men men! Nu ska det bli ändring på det.
 
Har inte så mycket mer att skriva än att jag ofta har denna dåliga låten i huvudet,
varnar er som lyssnar på den att den trots många odds ändå fastnar i huvudet!


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo