Studentdagen!

I fredags kom den stora dagen, dagen som jag aldrig trodde skulle komma. Nämligen studenten. Min stora dag var awesome! Till att börja med sov jag i Gränna hos underbara Matilda och åt champangefrukost nr 1, efter det åkte vi in till jkpg där vi gick på champagnefrukost nr 2 hos Emil. Efter det gick vi på skolans champangefruskot nr 3 ;) Så bara det beskriver ju lite om att morgonen snabbt blev väldigt fartfylld!
 
Efter skolans frukost tog vi emot stipendie, presenter och fick höra fina tal ifrån våra mentorer. Vid tolvslaget var det dags att springa ut. Tyvärr så regnade det men det sket vi alla i, taggade som vi var! 
 
Så till Dj Negro's remix av "En sockerbagare" sprang jag först ut på scenen bland tjejerna i min inriktning (ingen annan vågade vara först) Där vi dansade gärnet! 
 
Ute mötte jag med tårfloder min fina släkt från stockholm, min fina pojkvän, kusiner, föräldrar men bäst var min syster! Hon bor just nu i Kroatien och är aldrig hemma, typ så ni kan ju tänka er vad jag grät! 
 
Lite Tilda - collage ;) 
Det må ha regnat, det må ha varit tårar, lycka men en sak vet jag och det är att jag från och med denna dagen inte ångrar något. Ingenting på dessa 3 åren. Mina klasskamrater, ni är för fina och bäst, jag tackar er så mycket för denna tiden och jag hoppas eran framtid blir så bra den bara kan. 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo