känner mig död...

Igår jobbade ett jobbigt pass på 10,5 timmar.. PLUS att jag efteråt stannade uppe hos några kompisar.. Så har mig själv att skylla på idag. Har inte ridit Prince mer sen i torsdags då han & Tilda brassade på rejält i skogen. Trodde seriöst att det skulle sluta illa för mig och Sus men vi överlevde hästarnas bravader och tog hos hem till sommarhagen hela! Idag har jag jobbat igen bara ett vanlgit arbetspass dock så inte så jätte farligt! Men ska strax hänga upp tvätten och ta en powernap för ikväll blir det utgång! Äntligen får jag komma ut lite haha ;) 
 
Iallafall, ha en awesome lördags kväll mina läsare, det ska jag nämligen ha! :D
 
 



Midsommar!

Tjohej.. Sitter och tittar runt lite på nätet, mesta dels på annonser. Är så grymt sugen på nått nytt, testa ny häst eller kanske till och med köpa? Jag vet inte, är så osäker på vad jag är ute efter och dessutom känns det elakt mot Prince.. Men på senare tid har jag börjat inse att vi aldrig kommer att komma någon vart ihop, inte längre där vi redan är. Tråkigt men sant, hatar denna känslan. Har fått den i princip med alla mina hästar/ ponnyer jag har skött, ridit, haft hand om och nu är den här fast med Prince.. 
 
Vill innerst inne inte lämna honom, samtidigt som jag vill ut och göra mer... 
 
Nog om häst-tänkandet, hur var eran midsommar? Min var helt okej, rätt så lugn men ändå spännande. Vi paddlade lite kanot, fiskade, åt god mat och umgicks totalt 16 pers (om jag kan min matte)
Grillade gjorde vi också, inte så dumt det heller ;) Hoppas ni hade det fint iaf!
Nu ska jag ut och jogga/ promenera med pojken min! See ya!
 Prince i ett nötskal.
 



Ur form..

Suck! Har inte ridit på evigheter och varenda gång jag har tänkt åka ut till sommarbetet för att rida så har någonting annant kommit ivägen. Febern har lagt sig men hostan och förkylningen sitter i fortfarande..
Ska till jobbet om 6h och jobbar till 21.00 ikväll, sen så ! 
Får hoppas jag hinner rida mer till helgen då även vädret ser lovande ut! :-) 

Enda fördelen med att vara sjuk är att man har något att se fram emot när man väl är frisk sen och att man hinner titta på en massa filmer eller serier på tv  (jag brukar aldrig hinna se något på tv typ haha) , igår tittade jag till exempel på Mannen som talar med hästar, Beautiful Creatures och nån Pokemon film - inte illa va? ;)
Brukar aldrig hinna kolla på tre filmer på samma dag
 
Hinner även sitta och titta på häst-annonser på Hastnet & blocket, inte helt fel det heller! :-D
 
 
Bäst av dem var iaf denna :) Nu ska jag krya på mig så länge ;) 



Studentdagen!

I fredags kom den stora dagen, dagen som jag aldrig trodde skulle komma. Nämligen studenten. Min stora dag var awesome! Till att börja med sov jag i Gränna hos underbara Matilda och åt champangefrukost nr 1, efter det åkte vi in till jkpg där vi gick på champagnefrukost nr 2 hos Emil. Efter det gick vi på skolans champangefruskot nr 3 ;) Så bara det beskriver ju lite om att morgonen snabbt blev väldigt fartfylld!
 
Efter skolans frukost tog vi emot stipendie, presenter och fick höra fina tal ifrån våra mentorer. Vid tolvslaget var det dags att springa ut. Tyvärr så regnade det men det sket vi alla i, taggade som vi var! 
 
Så till Dj Negro's remix av "En sockerbagare" sprang jag först ut på scenen bland tjejerna i min inriktning (ingen annan vågade vara först) Där vi dansade gärnet! 
 
Ute mötte jag med tårfloder min fina släkt från stockholm, min fina pojkvän, kusiner, föräldrar men bäst var min syster! Hon bor just nu i Kroatien och är aldrig hemma, typ så ni kan ju tänka er vad jag grät! 
 
Lite Tilda - collage ;) 
Det må ha regnat, det må ha varit tårar, lycka men en sak vet jag och det är att jag från och med denna dagen inte ångrar något. Ingenting på dessa 3 åren. Mina klasskamrater, ni är för fina och bäst, jag tackar er så mycket för denna tiden och jag hoppas eran framtid blir så bra den bara kan. 
 



Afraid

Dagarna är räknade. På fredag gäller det, jag kommer gråta.. Falla så sjukt mycket tårar, det vet jag redan nu.
 
Min klass har haft sina brister och alla har inte precis älskat alla, men på tre år har vi nu insett att vår tid ihop snart är över, förgott. Jag kommer sakna min mentor som under dessa åren sett efter oss som en höns-mamma som vakar över sina sm¨å kycklingar. Hon har tagit oss alla i beskydd under sina vingar och försökt lära oss genom det hon själv har upplevt och kan från livet.
Hon har helt enkelt varit bäst!!! 
 
Mina klasskamrater, killar som tjejer har under den senaste tiden kommit mig närmare. Men mest av allt kommer jag att sakna två viktiga personer; Benjamin & Tilda + Josse såklart!
Dessa tre har varit mer än härliga och ihop har vi haft mer än jävligt kul! 
 

På fredag stänger jag inte bara av ett kapitel från livet.
 Utan tre år med pendlande totalt nästan 3 h varje dag och 16 mils åkande fram och tillbaks. Så hejdå 06.10 bussen och alla underbara chafförer som under dessa åren har kört mig fram & tillbaks till skolan - i vått & torrt. 
På fredag ska jag dessutom få njuta av livet och för första gången i mitt liv är jag riktigt rädd, samtidigt som jag vet att mina klasskompisar garanterat kommer vara samma sak - det kan inte förnekas!
För då ni, då ska vi ta studenten och sen säga hejdå till detta kapitlet av våra liv!
 
 
Lite bilder genom åren dåliga som bra. & till er som vill vara tykiga mot arbetslösheten så kan jag säga att jag redan har jobb & jobbar dagen efter studenten - DE NI! 
 
Lite smått & gott! Fler kommer ;) 
 
 
 
 
 
 



MY BF

Är denna tösen! Nu har hon blivit så stor och tagit studenten! Helt sjukt. I nitton år har jag fått äran att känna denna underbara tjej, som under alla år har varit ett utav mina små lyckopiller och en av de bästa kompisarna som jag någonsin har haft. Hon har varit med i mitt liv, förändrat det, förändrat mig och på sätt och vis gjort mig till den jag är idag. Finns inte ord för hur mycket hon betyder för mig och av alla mina vänner, är hon den som jag vill behålla i hela mitt liv och efter det.. Haha, gråter nästan när jag skriver det här! Älskar dig bästa vän!
Och GRATTIS TILL STUDENTEN! :D :D
Don't forget that youre awesome! 
 
Måste även visa korgen som jag och Joss gav Alex i studentpresent! ;) Det är en egen gjord "colour smash" - korg som jag köpte på Second Hand och sprayade silvrig (den såg för jävlig ut innan)
Korgen innehåller allt ifrån äkta polkagris (från gränna) till ansiktsmask och nagellack + martini glas & duschkräm ;D Tyckte vi fick till presenten jäkligt bra faktiskt och känner mig en smula stolt haha :D 
Tur man älskar att pyssla och fixa! 
 
 
 
En extra bild på min finis <3 Big Love 2 U
 
 
 



Rom byggdes inte på en dag..,

Det är det något som jag finner hopp i så är det just det citatet! Har jobbat hela helgen och är rätt så utpumpad, det är knappt så att jag orkar ta mig till sängen eller duschen. Inte najs med andra ord. Idag skulle Prince och Tilda dessutom åka på sitt sommarbete så det var bara till att sluta jobba och lagom till att man gjort det åka ut till stallet för att invänta lastbilen. Prince tvekade en aning med klev sedan lugnt på, Tilda tjurade däremot lite med mutning så klev även hon upp på rampen och in i lastutrymmet. Det var dock värre när jag skulle lasta av, stressad och svettig häst.se vad jag mötte haha.. I alla fall, jag söker tröst i ett citat för nu har jag gjort så mycket tröga grejjer på sistone att jag behöver finna lite hopp och tröst
 
You Only Live Once - mitt nya favorit citat (bättre sent än aldrig)
 
Kommer föresten ha en smäll fet häst i sommar.. Så det blir bara till att börja om från ruta 1! Suckimuck x)