Allt i ett inlägg.

God morgon mina kära läsare
 
Jag tänkte att jag skulle ta och berätta om ja... Helgen och gårdagen för er, har haft rätt så fullt upp och i princip inte fått ordentlig sömnhela helgen kan jag börja med att berätta. I fredags jobbade jag ett kvällspass, slutade jobbet och drog direkt hem för att ha förfest hemma hos mig, där Zandra, Alexandra, Julia, Jenna & Alice kom på besök! Riktigt roligt och flummigt som vanligt med dessa tjejer! Efter det drog vi ut på Chappen där vi dansade gärnet så att jag vaknade upp morgonen efter med en ordentligt träningsverk. Inte nog med det så skulle jag upp och jobba på lördags morgonen = ett riktigt långt arbetspass, men det gick bra och jag var inte direkt bakis. 
 
Efter stängningen så var tanken att jag skulle ta det lugnt (hade jag först planerat), men så mötte jag Julia, Nygren och Alice hemma hos mig på uppfarten och vips så skulle jag ändå till chappen ikväll, igenDet var ju trots allt sista kvällen! - Plus att Agnes med flera skulle vara där så helt ok ändå tyckte jag! :') 
 

Sagt & gjortåkte vi dit och väl där träffade jag alla goingar! Plus nytt, roligt folk! :D När jag väl kom hem sen var det bums i säng, slocknade på en gång och gick sedan upp när alarmet ringde 08.00 på söndagsmorgonen. Då var det nämligen dags för Elins möhippa & att kidnappa henne!
Vi testade på lite olika saker och hon fick göra roliga, pinsamma uppdrag på stan och ta en svängom med gubbarna i stadsparken på gammaldans! Efter det låg i RelaxenRosenlundsbadet, jag passade även på att bada i utomhus poolen i solskenet. Inte illa för att vara jag, badkrukan! ;) 
 
Igår passade jag & Sus på att rida ut barbacka och det kändes oerhört skönt efter allt i jobbande, festande och "möhippande"! Han skötte sig exemplariskt och jätte bra, inga nervsammanbrott eller nerver. 
 
På kvällen stack sedan jag & Alex iväg på bio för att se den otroligt bra och spännande filmen Mortal Instruments - fick 10 i topp på betyg! En ny favorit, hos mig! ;) 
Kan tillägga att jag och Alex dessutom hade hela bio-salongen i smålandsstenar ensamma xD
 
Jag menar kolla bara Jace! :D 
 
Detta är vad jag har gjort under helgen. Idag har jag varit med Sandra & Matilda A :)
Nu ska jag ta och åka ut och rida! :) See ya! 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo