Sovit gött!

Ledig idag igen. Dock inte tre skoldagar utav fem som jag var förra veckan men bättre ledig än inte alls! =) Idag står sola solarie och stallet på dagens schema, tänkte köra ett dressyr pass runt rondellen som jag gjorde igår kväll.
På tal om igår så hade jag nog världens största leende på läpparna! Prince gick för en gångsskull suveränt i dressyren! Tänkte till en början bara testa och se om han slutat bocka och sparka bakut när jag kräver lite av honom och guess what!?
Han gjorde precis allt som jag bad honom om!! Det var en helt annan häst.
Han sprang inte bara sin väg eller körde upp och ner med huvudet som han gör när något blir för jobbigt eller tråkigt utan istället gick han i form i alla 3 gångarterna.
Gissa om jag var överlycklig eller inte! =D 
 
 
Äntligen börjar jag komma dit jag vill med honom och det känns hundra gånger så roligare att rida när man har en häst som jobbar med en och inte emot en
 
Helgen har spenderats lite här och var, har vaktat huset och husdjuren hemma då mina föräldrar varit iväg och haft det trevligt. Eftersom jag avskyr att vara själv fick jag min kompis Becka till att sova över och bland annat åka till ullared med mig, det gör jag gärna om! :) Köpte i stort sett bara 4 st hästgrejjer, en svettskrapa, en mankam, en ridfleece tröja och två dusch svampar haha! Första gången jag åkte därifrån med lite hästsaker med i bilen men har faktiskt redan beställt ett westernträns till Prince denna veckan och tycker det får räcka! ;) 
 
I alla fall, nu ska jag klämma i mig lite middag sen hoppas jag på ett få med en video hem till bloggen om Prince går som han gjorde igår ! :`) 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo