Tilda på rally!

Som rubriken säger, så stressade jag i det hemskaste ovädret som varit här nere (ösregn & åska i mängder!!) till värnamo, för att sen tidigt på lördag morgonen åka på rally nere i Moheda med några härliga grabbar! :) Var första gången jag var på ett rally - tro det eller ej! Måste bara säga att det var riktigt spännande och att jag fick mig en riktigt fin solbränna på mina ben! Det ingick även snygga skavsår från mina gummistövlar.. 

 

Förutom att vi fick punktering mitt ute på en rallyväg klockan elva på kvällen och tvingades laga detta ute bland knotten så bestod dagen av en stor upplevelse då jag även lärde känna en rallyförare, de ni! x) 

Idag började jag jobba vid 9.00 på jobb nr 2 och fick ett rent helvete - skämtar inte, hade så pass mycket folk att jag till och med missade min lunch.. Det enda roande var att en busschaufför parkerade utanför med en stor länsbuss och handlade av mig haha xD Är nog ytterst sällan det har hänt, iallafall mig ^^

Efter det drog jag mig ut till mina feta hästar som fått 3 veckors sommarvila. Dana har slutat halta man är fortfarande "kantig" i sina rörelser och väldigt krångligt just nu så jag gör det bästa jag kan , utan sadel. Var gäller Blenda så börjar hon bli riktigt fin och utvecklas framåt hela tiden och jag blir mer och mer förtjust i henne..

finisar! 

 



Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo