SAVE SO LIGHT "SUNE"



Denna fina val. herre född 96 ca 168 cm hög söker nytt hem snarast annars så avlivas han!! :( :( Detta är en otroligt härlig och fin häst perfekt som första häst för dig som vill ha en go, lugn och häst att lära dig mycket på och kunna lita på ute i skogen! Han är tyvärr T-märkt för en tidigare gaffelbandsskada men skadan har läkt och han fungerar precis som vilken häst som helst idag. Har själv ridit honom och skött honom, så jag lovar er att detta är en perfekt gammal läromästare!

Skänkes bort till rätt ägare!

Snälla snälla snälla ..


Alexandra

skickade till ponnysanning.com hoppas de lägger upp det bara! <3

Sara

Hej!

Sune har det idag bra och bor nere hos mig i Skåne, hittade detta inlägg när jag surfade runt lite och ville bara berätta att han har det bra! :-)

Svar: Hej Sara först nu jag ser detta (förlåt!) men det glädjer mig att höra! Han var min favorit på trotjänarcenter och förtjänar det bästa är glad att höra att han har det bra :D
absoluttilda.blogg.se

Camilla

Glad att Sune har det bra! Skulle samma situation uppstå igen hör av er/dig... Visste inte om det hela...
Camilla, 08-120 583 67 (fd ägare)

Svar: Hej! Ja han fick ett hem den fina hästen! Är också glad att han har det bra! Absolut, just nu känner jag inte hon som äger honom men jag tror han har det bra, hoppas om inte annat! :) Nej det blev lite snabba beslut där när Kerstin var sjuk :/ Hade själv gärna tagit honom då om det inte vore för att tiden eller pengarna inte fanns just då tyvärr! :( Men han har det nog jätte bra där han är nu!
absoluttilda.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo