It's time for some changes!

Förändringar är på G, ni som inte vet våra planer skulle bra gärna ta & veta! ;) Jag villgärna skriva det här till er men jag är lite rädd för att sabba spänningen i det hela och än så länge så är lite saker fortfarande oklara! Men så fort det närmar sig så ska jag berätta precis allt! :D Promise!
 
Bjuder på lite qoutes! 
 
 
 
 
 



Wedding day!

Hinner egentligen inte blogga just nu, då vi alldeles strax ska åka till kyrkan och jag har inte ens hunnit sminka mig än haha! Bra där Matilda! ;) Lite små panik men bryr mig egentligen inte så mycket om hur jag ser ut. Det är ju ändå inte min bröllopsdag! :D 
 
Valet bland alla klänningar jag har (men aldrig använder..) blev enkelt, det fick bli den Italienska klänningen jag köpte i sommras! Den är persikofärgad, passar min nuvarande hårfärg och ja, söt i volangerna! :D 
Så den får det helt enkelt bli! Hatar egentligen klänningar men ibland är det bra att ha! 
Jag fick den dessutom för ett ovärderligt bra och billigt pris så är rätt nöjd med den ändå haha ;)
 
Så här ser den ut på mig - gömmer mig som vanligt bakom systemisen haha x).
 
Dags att kila nu, hoppas ni har en bra lördag & kväll sen! ;) See ya!
 
/ Tilda
 



New In!

Det trillar i stort sett alltid in något nytt i min garderob. Igår innan jobbet tog jag & Hanna en liten shoppingtur och två saker fick följa med mig hem. Bland annat denna country blusen ifrån Vero Moda, love it!
Den var egentligen rätt så ful men till ett par enfärgade/ mönstrade byxor gör den sig perfekt! 
 
/ Tilda
 
 
 



Instagram

Ni glömmer väl inte mina kära läsare att jag även finns att följa på Instagram
 
Adda / sök på Phototilda så hittar ni mig! :') 
 
 
 



Laaat Måndag!

Äledig idag och på ett riktigt varalaaat - idaghumör! x)
 
Ligger fortfarande nerbäddad i sängen och inburrad bland mina varma och mjuka täcken haha.
Idag står det inte så mycket listan att göra, vilket är riktigt sköööönt! Har lite ärenden in till "city", bland annat att handla mat, hämta mina nycklar hos Hanna och senare ikväll åka in till värnamo för att leka lite med Johan! :D Var evigheter sedan jag umgicks med honom så det är på tiden, ser jag verkligen fram emot! 
 
För övrigt så hade jag en lugn helg.. Nästan för lugn!
Låg hemma på fredag- och lördagskvällen, mådde inget vidare och ja... sängen tog väl hand om mig då pojkvännen var iväg på Rally SM i Linköping och inte var hos mig. 
Missade både det och  filmkvällen med Sebbeman! :/
Lite synd men hoppas på att ta igen det en annan gång. 
 
På söndagen hände det dock grejjer, då åkte jag med Martin, Hanna & Kristian till bilbingo i Värnamo. Låter riktigt tråkigt och det var det lite men sen blev det spännande då jag var 1 nummer ifrån att vinna 2000 krSurt det haha men that's life!
Fick i allafall provköra Martins 7- sittsiga "modershepp" till bil hem! Så jag var nöjd ;)
 
En enormous XC90, automat & diesel (love that car!)
Hade dock lite problem med att parkera åbäket haha xD
Pojkvännen fick även crossen såld, vilket jag är lite ledsen för. Den var riktigt rolig & köra men samtidigt förstår jag varför han sålde den, bättre att låta någon annan får nytta av den & använda den. :)
Tycker bara det är så sjukt jobbigt att jag fäster miglätt vid saker!! :/
 
För övrigt är jag på bättrings vägen, saker och ting börjar bli bättre. Det är dags för mig att börja leeeva lite igen! Höstbootsen & mina älskade halsdukar ska strax plockas fram ihop med mina vinterjackor. Snart ska även hästarna hem till stallet igen och då blir det till att börja rida på hemmaplan igen och sist men inte minst på med tjockvantarna & underställ
Jag ser faktiskt fram emot lite vinter, vit snö och is och är för första gången laddad!
 
 
Ge mig vinter nu!!! :D 
 
Snodde en bild ifrån Martin hihi! :D 
 
Johan mannen & jag! :D 
 
Min älskade halsduk!! Som jag har saknat dig, du anar inte! :')
 
Hondan, (den röda) & lille skrutten! :)
 
Stallet.. Saknar det också faktiskt! 
 
/ Tilda
 
 
 
 



Idag är ingen vanlig dag..

.. För idag är det min och Prince/ Exactings ettårs dag, wiihoo!
För exakt ett år sedan (från idag) så satte jag mig i bilen och åkte för att provrida honom mitt ute i mörkret och skogen, helt bortom mitt lokalsinne. Han var fet som en flodhäst och hade ingen som helst kondition, då ingen hade ridit honom ordentligtflera månader.
Så ni kan ju bara tänka er vad energi han hade den dagen med mig på ryggen haha! x) 
 
Egentligen lockade han mig inte så värst mycket, han var en smula för bortskämd och snabb tyckte jag. Dessutom lyssnade han 0% på mig. Men jag hade precis sagt adjö till min förra ponny och hade inget annat och ville absolut ha en större häst. Han var inte perfekt, han var inte så stor som jag heller egentligen ville men han förtjänade en chans och den fick han med. 
Prince kommer aldrig kunna bli min drömhäst, men han kommer alltid att förbli en sann och trogen vän till mig, i vått & torrt. Som även alltid kommer finnas med i min vardag så länge jag har honom som min egen. Kort & gott om honom så är han den snällaste och snabbaste hästen jag har mött i hela mitt liv!
 
Låter bilderna tala för sig själva. 
 
Han är min älg <3 Helt enkelt ;)
 
 
 
 
 



My best shots...

 
Saknar faktiskt att fota bilar en jätte stor smula. Det var alltid lika roligt och knepigt, minns att jag hatade fota inomhus som t ex på Elmia Mässan. Är skit dålig på att fota då haha. Men en del bilder här är faktiskt ändå tagna därifrån. Resterande kommer ifrån Wheels and Wings 2011-2012, Vallåkraträffen 2010-2012 Emmaboda EDPS 2011-1213 & så från Marieholm bilauktion 2011 & Molles bil (den sista i collaget) vet jag inte riktigt vart jag har fotat haha..  xD
 
Kände att jag ville visa lite vad jag & systemisen höll på med mycket förr. Har även varit med och fotat på End of Summer Mustangträff för några år sedan där mina bilder för en gångsskull blev lite kända haha, det ni! ;) :D
 
Dags för mig att nanna nu, hoppas ni gillar vad ni ser! ;) 
 



Allt jag behöver & vill...

... Just nu är att slippa gå och ha ont, slippa bära på så mycket, slippa hjälpa och trösta andra när jag själv ibland mår skit...  
Det märks och syns kanske inte alltid på mig (är expert på att hålla tyst & låta det passera) men jäklar vad det tynger en. Ibland känns det faktiskt som att jag är bunden till tunga stenar som drar ner mig, längre och längre ner under ytan. Jag orkar tillsist inte hålla humöret uppe, vara stark åt andra och lyssna
Jag ger mig hellre ut vilsen i skogen i min ensamhet än att behöva se någon annan människa, just då.
Helst bara kör/ rider jag iväg, vart som helst
Jag tycker det är jätte pinsamt att skriva ut det här till er men så blir jag bara ibland, jag vill bara försvinna, komma tillbaka igen när allt är och känns ok, veta att det mesta ordnar sig.
Bli stark för att orka hålla lite till. 
Jag är inte som alla andra och det vet jag mycket väl om. Jag är oftast inte stolt över hur jag gör/ beter mig men det är sådan jag tyvärr är. Hoppas ni förstår, mina nära o kära.
 
Än så länge är ni de enda här (som läser) som vet hur jag verkligen känner och mår för tillfället, jag hoppas inte hela världen får veta och jag vill inte heller att nån ska gå runt o tänka : "hon den där Tilda är ett riktigt knäppo" eller "det är så synd om henne".Tro mig, jag är inte ute efter uppmärksamhet eller beklagande.
 
Just nu är det bara så mycket, tankar, känslor, planer osv som ja.. det blir för mycket för mig helt enkelt.
Man kan inte alltid må super eller vara perfekt och underbar men klart man inte ska ge upp!
Aldrig i mitt liv att jag gör det, har jag klarat mig så här pass länge så ska jag klara mig lite till
 
 
 
Tackar han i det blå där uppe (om han nu finns dvs) för att han gav mig en blixtsnabb häst och ett körkort
 
"Stars can't shine without darkness"
 "You can fight without winning. 
But never ever win without a fight" 
"Being strong isn't to carry the heaviest rock,
being strong is to carry a smile everday" 
 
 / Tilda
 
 
 



Summer of 2013

Då kan man ju säga att sommaren 2013 har glidit mot sitt slut. Värmen och solen är påväg bort och istället kommer höstregnet, de gula löven och den mysiga inomhus stämningen! :) Det känns lite skumt, allt har gått så fort!
Jag är redan 19 år, har slutat skolan (tagit studenten) och jobbar. Jag bor inte alltid längre hemma, jag har den 7e September haft Prince i exakt ett år, jag har varit utomlands och jag har upptäckt nya saker hos mig själv! :)
 
Jag har även iår fått en del nya vänner och kommit närmare äldre, så jag är riktigt nöjd. Nu ska jag inte skriva av mig mer, utan låter bilderna från sommaren ge er en inblick av mitt liv, det är ju det Absoluttilda är till för!