Pretty Little Liars

Mycket har hänt den senaste tiden, bland annat så har jag börjat rida med knäskydd - vilket än så länge har gett bra stöd och mildat mitt knäproblem en aning! Förutom det så har jag även fått mer kontroll på Prince de senaste dagarna (finns inte så mycket mer att göra i min sits nu) och det har gett resultat, både på mig och Prince. Vi måste nämligen lära oss bli ett team, annars kommer jag aldrig kunna fortsätta ha kvar honom :/ Så vi kämpar på och imorgon åker jag till äckel sjukhuset för att titta på mitt knä :( 


När det inte gäller hästfronten så har jag förutom detta njutit av pulka backen (så gott de går), åkt och kört snöskoter + firat två vänner som gifte sig för ett halvår sedan! Jag har dessutom inga läxor som ligger och stressar mig - bara det lättar mina axlar!
Det enda som ska hinnas med är att fixa stallet + glo på min nya favorit serie.
Jag rekommenderar och tipsar om Pretty Little Liars som är bland de bästa jag har sett i serieväg! Till och med pojkvännen har blivit lite förtjust i att följa den ;) så för er som har Netflix tipsar jag om att titta på denna underbart, invecklade och spännande serie :D

 

 




Fuck...

Det är första gången som jag döper en rubrik till ja.. ni ser ju själva. 
Anledningen är den att idag, min enda lediga skoldag på jätte länge förstördes. Jag tänker inte berätta den andra saken men kan berätta den första och sorgliga (för mig). Nämligen att jag idag tänkte ta och rida Prince i flera timmar. Allt kändes så perfekt, solen sken, klockan var bara 11 och jag hade redan hunnit mocka hos båda hästarna och fixat. Jag lånar Susanna's barocksadel och tränsar Prince med hans favoritbett (kimbelwickett) och hoppar smidigt upp i sadeln. Jag vinkar glatt åt Leif när vi skrittar förbi hans hus, där han sitter och fikar vid fönstret. Jag hör fåglarnas melodi som tyder på vårtecken och tänker på all päls som Prince redan har börjat fälla. Våren 2013 känns så nära och härlig, naturen är underbar.
Dagen kändes helt enkelt så fruktansvärt bra. Tills..
Vi kommer ut mot sandbankerna och tar oss ner i snön mot vägen och ska rida uppför den andra. Jag gör mig beredd för fältsists eftersom jag vet att Prince - som vanligt, kommer att fatta galopp och springa uppför backen. Det är då de händer, jag känner hur mitt svaga vänsterknä börjar krångla. Prince har för bråttom för att få galoppera upp att han inte märker något med min knäppa balans och sits.. Men jag gör. Och jag vet med en stark känsla och tanke att denna ridturen redan nu är förstörd
 
Det går inte så värst länge förren vi kommer bort mot Prince's favorit raksträcka. Han vet att om vi rider där på vägen hem så får han chansen att glänsa i sin snabba galopp eller trav längst vägen. Tyvärr så vågar jag inte chansa och ta den vägen hem, rädd för att mitt knä kommer ge mig mer problem och smärta än vad jag redan har. På vägen hem vill jag bara skritta och låta mitt ben få hänga raklångt mot marken, det är då det gör som minst ont.
Prince vill däremot något helt annat, han vet exakt vart vägarna och stigarna hem går, söta pojken. Men det slutar ändå i kaos då han blir för stark och på en sträcka vill sträcka ut i full galopp medans jag får jobba emot, mitt knä fuckar ur i samma veva som Prince gör ett bockskutt ut i luften. Jag lyckades hålla mig kvar i tre bockningar med endast en fot i stigbygeln och mitt vänstra ben hängandes fritt. Våran ridtur varade i cirka en halvtimme, så nu har jag bestämt mig för att så fort jag kan ringa vårdcentralen imorgon och boka tid för att titta upp mitt hemska knä.
Jag har varit livrädd för att våga kolla upp mitt knä, eftersom jag någonstans känner på mig att det drabbar mitt största och viktigaste intresse, om inte min stora passion för just hästar och ridning! Men nu är det dags att ta mod till sig och kolla upp det här, ber till gud om att jag inte måste sluta rida för gott.
 
Efter tolvår i sadeln kommer jag inte klara av att sluta... 
 



Friday Im In Love!

Är riktigt trött, slö och vill bara sova haha! xD 
Igår fick jag äntligen se Röjar Ralf, den oskarsnominerade bästa animerade filmen för året! ;) Kan inte säga mer att jag nästan skrattade mer än barnen i hela biosalen, tyckte om den så himla mycket!
Den hade både bra och dåliga saker, fast trots allt så var den väldigt spännande!
 
Värd att se om man gillar Disney animerade filmer som jag gör! x) 
 
Denna dagen har inte allt för mycket blivit gjort..
Har tagit hand om både Prince & Tilda, orkade dock inte rida efter gårdagens hemska upplevelse när han stegrade och hade sig. Så idag fick han vila så rider jag honom imorgon med sällskap av Sussu stället! :) Jag har annars hunnit lämna in min balklänning hos mammas kompis som brukar sy bröllopsklänningar, så nu hoppas jag att hon kan fixa till det där sista innan vi skickar iväg den på kemtvätt! :D 
Ikv'äll blir det filmkväll med tjejerna, längtar! <3