I will miss U!

Alex, eller Alexandra som hon egentligen heter, min kära bästa vän... Idag åkte hon iväg och det kommer ta ett  heeeeelt år (evigheters evighet) innan jag kan krama om henne igen! :'(  
 
Igår grät ja till och med i bilen efter att ha sagt hejdå, helt sjukt vad känslig jag är / blir vid avsked /hejdån.. Det är så att jag skäms över hur pinsam jag är... Men ni förstår jag har väldigt lätt vid att fästa mig vid personer som jag umgås mycket med, har en bra kontakt med och som jag helt enkelt aldrig vill ska lämna min närhet. Jag känner mig trygg vid dessa som jag vet allt om och som också vet allt om mig.  Alex har jag känt sen lekis-tiden om inte mer..
 
Hon har alltid varit den som funnits där, stöttat och rätt så nära mig.
Hon vet helt enkelt precis allt om mig, och jag detsamma om henne. 
She's my angel, wingman, bestfriend and lifesaver! - Kortfattat! 
 
I vilket fall Alex, ta väl hand om dig, ring / skriv så ofta du vill, kan och känner för! Jag kommer alltid att svara och ge dig råd när ungarna gör dig tokig och till det viktigaste av allt: Ha det så BRA!
& glöm bara inte bort mig sen! ;)
 
 
PUSS O SLEM MIN ÄLSKADE BÄSTA VÄN! <3 LOVE!
 



Allt i ett inlägg.

God morgon mina kära läsare
 
Jag tänkte att jag skulle ta och berätta om ja... Helgen och gårdagen för er, har haft rätt så fullt upp och i princip inte fått ordentlig sömnhela helgen kan jag börja med att berätta. I fredags jobbade jag ett kvällspass, slutade jobbet och drog direkt hem för att ha förfest hemma hos mig, där Zandra, Alexandra, Julia, Jenna & Alice kom på besök! Riktigt roligt och flummigt som vanligt med dessa tjejer! Efter det drog vi ut på Chappen där vi dansade gärnet så att jag vaknade upp morgonen efter med en ordentligt träningsverk. Inte nog med det så skulle jag upp och jobba på lördags morgonen = ett riktigt långt arbetspass, men det gick bra och jag var inte direkt bakis. 
 
Efter stängningen så var tanken att jag skulle ta det lugnt (hade jag först planerat), men så mötte jag Julia, Nygren och Alice hemma hos mig på uppfarten och vips så skulle jag ändå till chappen ikväll, igenDet var ju trots allt sista kvällen! - Plus att Agnes med flera skulle vara där så helt ok ändå tyckte jag! :') 
 

Sagt & gjortåkte vi dit och väl där träffade jag alla goingar! Plus nytt, roligt folk! :D När jag väl kom hem sen var det bums i säng, slocknade på en gång och gick sedan upp när alarmet ringde 08.00 på söndagsmorgonen. Då var det nämligen dags för Elins möhippa & att kidnappa henne!
Vi testade på lite olika saker och hon fick göra roliga, pinsamma uppdrag på stan och ta en svängom med gubbarna i stadsparken på gammaldans! Efter det låg i RelaxenRosenlundsbadet, jag passade även på att bada i utomhus poolen i solskenet. Inte illa för att vara jag, badkrukan! ;) 
 
Igår passade jag & Sus på att rida ut barbacka och det kändes oerhört skönt efter allt i jobbande, festande och "möhippande"! Han skötte sig exemplariskt och jätte bra, inga nervsammanbrott eller nerver. 
 
På kvällen stack sedan jag & Alex iväg på bio för att se den otroligt bra och spännande filmen Mortal Instruments - fick 10 i topp på betyg! En ny favorit, hos mig! ;) 
Kan tillägga att jag och Alex dessutom hade hela bio-salongen i smålandsstenar ensamma xD
 
Jag menar kolla bara Jace! :D 
 
Detta är vad jag har gjort under helgen. Idag har jag varit med Sandra & Matilda A :)
Nu ska jag ta och åka ut och rida! :) See ya! 
 
 



Fynd!

Jag har gjort det igen..

Säger bara att det är tur att jag har ett jobb, för jag är makalös!

Men kunde bara inte motstå dessa två topparna!! Älskar ju western och allt där till, därav föll jag pladask för västen från Gina T med de jätte långa fransarna som går över röven. T-shirten är svart och kommer från Sister Point. Den täcker precis brösten med ett glansigt svart matrial, upptill är det grå, igenomskinlig (stavning?) spets som går ner i en "V" - ring på ryggen, super läckerHoppas på att få använda dessa någon gång innan vintern!! :D :D

Kanske redan på utgången till chappen med tjejgänget imorgon? Who knows? ;)

Två super ugly bilder, men hoppas ni ser lite av dem :)

Nu ska jag laga kvällsmat och invänta filmmys min lilla Alex <3

/ Tilda




Flashbacks!

Sitter just nu hemma hos mina föräldrar på deras dator och lyssnar på lugn musik samtidigt som jag hittar en massa utav mina gamla bilder.. Snacka om att jag får minnen & flashbacks! Alla hästar jag har skött, haft hand om, kompisar, vissa speciella evenemang med mycket mera. Tänk om man ibland kunde få uppleva vissa minnen igen! Hittade bland annat bilder på mitt gamla föl Isor, Danas son.
Gud, vad jag saknar honom!
Han var mitt första egna föl (lite som ens första barn haha) Jag lyckades göra honom till lugnet själv och nu bor han hos en underbar tjej och har det säkert jätte bra, hoppas jag får träffa eller se honom på tävlingsbanorna i framtiden.
 
Han är och kommer alltid att förbli min nummer 1.
Finaste hästen på jorden och älskad av alla, speciellt mig.
Bild från dag ett.
Lika vacker som hans mamma, hade äran att ha henne som min egen i 3 hela år.
Lärde mig oerhört mycket på denna bestämda & fartfyllda dam!
 
 
 
 
 
 



Dagens outfit

 
För ett år sen fyndade jag denna underbarasöta, vintage västen någonstans (minns inte vart haha!)
Den fick göra mig sällskap, ihop med ett linne från lager 157 och svarta stuprörjeans från H&M !
Enkelt, smidigt och snyggt :) Så nu ska jag iväg på kräftskiva, allt redo! See ya. 




Thoughts!

Ibland blir det för mycket där inne i huvudet på mig. Jag lyckas aldrig sluta tänka, varken på det jag vill eller det jag inte vill. Den senaste tidens tankar har berört sig om hur nervös jag är just nu för jobbfronten. Vad vill jag göra? Ska jag plugga vidare, isåfall till vad? Ska jag leta nytt jobb? Isåfall vad för jobb? Vad duger jag till mm... 
 
Dessa tankar är groteska att vakna upp med, likaså att somna med... Jag vet verkligen inte vad jag vill göra, samtidigt som jag vill göra det som känns bäst och som slutar bäst för mig i slutändan.
Men hur vet man egentligen vad det är? 
 
Min bästis sticker utomlands och testar på att jobba ett år där. Jag är så grymt sugen att följa med henne och göra samma sak, samtidigt som jag är för feg... Jag vet att jag skulle klara det och det tror hon också. Men det jag är för feg för är mest vad jag har att återvända till när jag kommer tillbaka hem sen igen.
Hur ser livet för mig ut då? Det skrämmer mig mest..
:( 
 
Har ni haft samma tanke någon gång? Och vad tycker ni jag borde göra?
 
 
Nog om det, nu ska jag sätta mig med det som får tankarna att tänka på annat; 1 bra bok! 
 



Hovis!

Idag kommer hovis och ska sko om Prince. Om vädret nu tillåter, för ca en halvtimme sen sken solen ute och nu ösregnar det.. Toppen, verkligen det sista jag behövde. Idag är en lugn dag, sov till tio gick upp tog en dusch och la mig sedan igen haha! Knäpp människa som jag är! Men skönt var det minsann. Igår kväll var lite av en hemsk men ändå bra kväll. Bilarna var enligt mig godkända, fanns mycket godis att välja mellan om man säger så. Nackdelen var dock bara att mitt vänster knä cp-ade ur (inget nytt för er att veta men..)
Nu är det i vilket fall tillbaka, igen.
 
Men det värsta var inte smärtan i knät för den är jag ju van vid så länge som jag har haft det, utan det värsta var att jag smart nog la all vikt på högerbenet i hopp om att vila vänsterknäet. Då domnade istället min högerfot och så kom smärtan i högerknäet istället... Det är så typiskt mig att jag skrattar åt det nu efteråt! x) Så puckad man är men men! Spenderade iallafall kvällen med härligt folk och med att sitta på Jimmies baklucka på "Rädda Katten", hade nog dött om inte jag fått sitta ner under kvällen haha! Så om du ser och läser det här, så tack Jimmie! Aja nu ska jag åka ut till pållen. Ha det gött folket! 
 
Bjussar på en gammal ego bild från Elmia mässan.. Lägg märke till min snygga stil med fötterna hahaha!
 "Ingen är perfekt, men med lite hopp och uppmuntran kan man bli nästintill bäst".. haha! :D



Dagens

Linne - Divided H&M
Shorts - Egengjorda av ett par fula jeansbyxor

Armband - Rhodos shop

Att göra egna kläder, (speciellt shorts..) är något utav min specialité!

Tycker det är grymt roligt & oftast blir det bättre än vad man trott = bra självförtroende! ;)

Det är faktiskt inte heller så värst svårt att rippa eller sätta dit nitar, man lär sig fort när det blir fel och av sina misstag kan jag säga er! 

Allt ni behöver är ett par jeans ni tycker är fula eller som ni vill göra i ordning, jag tar oftast de fulaste paren jag hittar av olika färger & former, eller favoritjeans som jag vill "ge en andra chans" som shorts! Sen klipper ni av dem i lagom kort längd, spara gärna lite extra och ha dem lite förstora, sen så är det bara att börja rippa av sömmarna från den klippta änden & vips så har ni ett par shorts! Inte ett dugg svårt, så värt att testa! 

/ Tilda




Hästfronten!

Godmorgon. Ska strax iväg för att möta en av mina största rädslor här i livet: Tandläkaren.. Har under alla mina år avskytt att gå dit, dels då jag som yngre alltid fick ha en massa äckliga tandställningar, skära i tandköttet, flytta om i hela käften typ. Så ja, bad memories helt enkelt! :/
Men jag ska överleva, hoppas jag.. 
 
Vad gäller hästfronten så står den just nu rätt så still. Prince har tydligen förstört sina framhovar medans jag var på Grekland, så har nu en häst utan dojjor och som knappt kan gå - verkligen JÄTTE kul! :(
Hovis kommer förhoppningsvis ut så fort som möjligt och fixar så gott det går, kan inte fatta att det skulle bli så här..!?
Just när jag har semester med.. Typiskt! Men men that´s life. Vad gäller ridningen annars så var jag ju iväg och testade på äkta Westernridning med riktiga westernhästar! Var evigheter sedan jag sysslade med sådan ridning, typ 7 år sedan? Så det var riktigt, riktigt, nej GRYMT kul! :D Jag överväger nu om jag kanske borde lägga ner allt det engelska och kanske joina High Chapparall riders?
 
Ta lite lektioner igen vore iallfall helt klart en stor önskan!
Men först: måste jag hitta mig en blivande westernhäst.. hm.. 
 
Bilder på mig & prince när vi testade på det på hemmaplan inför mitt projektarbete.
Vi får se hur det blir! Har ju nu iaf fått en gratis lektion i grunderna & det tackar man för! 



Mina tjejer är bäst!!!

I said it! Och jag har så rätt i det, jag älskar dem var och en, de som är mig lite närmre och även de som kanske är en liten bit ifrån, om ni förstår vad jag menar? Vi är iallafall ett gäng tjejer som i vått och torrt fortfarande hänger ihop sedan konfirmationens tider (när det nu var..? Haha! x) och helt enkelt kämpar på med att fortfarande vara vårat "gäng".
 
Jag hoppas innerligt att det alltid kommer att vara och förbli så här! 
För en sak kan jag säga och det är att mitt liv inte vore så mycket värt, fartfyllt eller roligt om inte de fanns i min närhet. Vänner är något som verkligen inte växer på träd och speciellt inte de vänner jag har/ känner. Så oavsett vad de gör/ säger/ tycker/ eller vill med sina liv och om mig, så hoppas jag ändå att vi håller ihop livet ut. För vem sa att man inte kunde ha flera wingmans än en? 
Två bilder ifrån fb, idag var vi seriöst i en grymt cool sjö med turkost vatten, ingen botten och massa klippor. Jag hoppade till och med ifrån en klippa! Allt för att få vara med mina vänner.
Ni förgyller föresten min vardag, loved ones! 
/ Tilda