PHOTOSHOT

Idag var det inget problem alls med att lasta, gick som smör på en macka, lite segt men endå som smort! xD Höll mig dock för gråt inne i transporten när jag sa hejdå till honom.. Kändes rätt så jobbigt och dessutom jätte konstigt att sen mocka ur hela hans box.. Kommer verkligen få det skit svårt med att vänja mig vid att han inte är där känner jag, men ändå så vet jag att han har det riktigt bra och redan har fått nya kompisar så ja jag får helt enkelt ta och vänja mig vid detta, finns ju ändå inte mer o göra! :)

Tog också lite nya vinter photos på pållarna som jag bjussar på :)


Sötan's puss mule :')


Blendut & älsk verkade ha funnit varandra :) ♥

Danis ♥

OBS! Till er lite yngre ryttare som läser min blogg & ser dessa tre bilder, gör inte detta på en häst utan en vuxens tillsyn och i synnerhet inte utan hjälm! Jag känner mina hästar så pass bra att jag vet vad som går att göra och inte, belasta inte heller hästens/ ponnyns rygg på fel ställe för länge om ni testar! 



/
Tilda



Isor

Idag var det egentligen tänkt att vi skulle skicka iväg min lilla bebis Isor! Hans nya ägare Sofia och hennes nära kom för att lasta osv, papprena på skrivna och allt övrigt fixat så som det ska vara när man säljer en häst och så. Men Isor ville inte riktigt lämna oss för de! :') Han fullkomligt total vägrade att åka och ens vara i närheten av det så jätte läskiga släpet så efter 3-4 timmar gav vi upp  på den
- envisa lilla söta bebisen!
Men imorgon så görs ett nytt försök och jag tror vi kommer lyckas eller ja hoppas ! :)

Bebis! ♥

Skulle föresten ha testat två nya sadlar idag, men eftersom all tid gick åt till att lasta Isor eller mocka o mata hästarna så blev det inte så :/ Får se hur det blir imorgon men nu ska jag ta och mysa med min fina pojkvän ;)
/ Tilda



S P R I N G ~


ÅÅÅH. Jag tror seriöst nu (i kylan) att det snart blir vår, eller ja jag förutspår det på något knäppt sätt ! I alla år har jag nämligen gått efter Landys päls och det har faktiskt alltid stämt hur knäppt det än låter xD Nu har hon börjat tappa lite utav sin nallemjuka vinterpäls nämligen och idag när jag kom hem ifrån Jkpg var det ljust ute enda till klockan 4! ;)
Det går framåt med Blenda nu föresten, vi jobbar på med betsling och hon börjar vänja sig mer o mer vid mina knäppa hanteringstester! Och igår fick jag dessutom hjälp med Wintec sadeln jag lånar tillfälligt i jakten på ny sadel till Danis och den va inte helt fel bedömd den heller :) 

Så det känns super duper härligt just nu ska ni veta
! :D



Bjuder på en höstbild på mig.

/ Tilda



HEMMAPLAN!

Jaow nu är jag hemma i Sverige igen efter min korta visit med familjen i Danmark! :) För övrigt,
började skolan idag och fick se mitt piss schema = sad- moment!!! :/
Men jag ska försöka ta nya tag i saker o ting,
det sägs ju att allt funkar bra bara man prioriterar tiden rätt, right? 

Bjuder föresten på en Matilda  get's    C  r  a  z  y !   bild & lite från Danmark! ;)
 


älskade dessa färgglada väskorna :D








MITT ANDRA HEM..

Stallet. Det är dit jag flyr om jag mår dåligt, är arg, sur eller bara behöver rensa allt inom mig.. I snart elva år har stallet, hästarna och ridningen format mig till den jag är idag och nu vet jag faktiskt inget annat än att jag blir alldeles knäpp om jag inte kommer ut till hästarna.
Men det var först idag som jag också kom att tänka på lite varför det är så här & för just mig. Dels kan det bero på att jag som person har väldigt lätt att tänka för mycket, det bara blir så tyvärr! :/ Min hjärna får för sig saker eller drar upp gammalt groll.. Och det är sjukt jobbigt.
Finns inget värre än när jag får mina stunder av osäkerhet, tomhet och hemska tankar.. För dem som känner mig brukar jag oftast vara social, öppen, positiv och jämt glad (vad jag har hört & vet) men visste ni att även superhjältar har sina brister? 
Min är min hjärna och detta jäkla tänkandet den ger mig.

När jag tänker blir jag väldigt frånvarande, vill vara ifred och ostörd för en stund. Till det som drar in hästarna i ämnet och bilden nu då, jo för hästar frågar inte hur man mår, dom märker det på en. Så på något näst intill magiskt sätt piggar dom alltid upp en, får en att tänka på annat och håller helt enkelt igång en med andra tankar! Det är vad jag tror gör just oss hästtjejer till starka personer, när vi känner känslan över framgång med våra fantastiska djur över sammarbetet, hinderna man tar sig över i livet och målen man klarar av. Nu är ju inte just mina hästar dom finaste och bästa i alla lägen - det erkänner jag, men dom får mig att må bra för dom märker när något är fel. Och dom accepterar det som om ingenting. En vän är ju också helt okej och funkar lika bra, men ni som också är hästtjejer förstår nog speciellt vad jag menar med detta.

Anledningen till att jag kom in på detta idag är för att jag tjaa.. vaknade med en dålig start på dagen helt enkelt men så fort jag kom till stallet, vips allt borta, tankarna rensade! :) Speciellt med tanke på vilken underbar pålle man har som aldrig krånglar när man inte är på sitt bästa topphumör!
Dock hade jag en rymlig ifrån hagen med ut idag, men det kan ni ju ignorera att ni läste ;) 
 
♥!




2012 !


New Beginning! - Ny start! - Nu jävlar! ;)

känner att jag vill förändras & bloggen kommer nog göra det också :)
så länge får ni ta och ha en bra början på det nya året, själv lever jag fortfarande på tolvslags kyssen av världens finaste och bästa pojkvän ♥ 
& på de fotografiska bilderna av de fina raketerna vi sköt !

/ Tilda