The big day!

Igår gick jag och min älskade pojke balen ihop. Så nu kan jag checka av det ifrån listan med saker att göra i livet. Hade fixat precis allt ifrån ögonbryn och lösnaglar till värsta fina balbilen - gratis dessutom! ;) Bjuder på lite bilder, har tyvärr inte fått alla riktigt än men så fort de är i mina händer får ni givetvis se dem med! 
 
Detta var lite från min bal. Stort tack till mina underbara klasskamrater som förgyllde dagen med skratt,prat och skojigheter! ;) Höll på att glömma, den här bilden haha :D
 
 
 
 



Being tierd is like being sick

Trött var ordet. Just nu finns det inget jag hellre vill än att bli pigg och alert igen. Igår jobbade totalt 13h och var helt slut, som tur var har jag en underbar pojkvän och kompisar som försöker göra allt för att underlätta för mig.
 
Ni är guldvärda, love to U guys and girls! Allt eftersom har dagen idag ändå flytit på, red Prince ihop med Tilda och suss idag. Ridpasset var rätt så lugnt med tanke på att han har fått stå nästan hela veckan, så jag var mer än nöjd när han tog det lugnt och bara tuggade på bettet. Min huvudvärk har också gett med sig och jag måste bara säga att ridning är det bästa sättet att bli frisk/ sig själv på igen!
 
Ikväll ska jag iväg på bio och glo på Fast and the Furious 6, längtar! Bio & bilgalen som man e! :D 
 
Ska få se mina favorit snyggingar på bioskärmen igen haha! Paul & Vin D <3 ;) 
 



New Haircut, new Colours!

Jag älskar att förändra och testa nya saker, sticka ut lite från mängden. Till exempel med min klädstil, mitt hår med mera. Idag var en sådan dag, jag bara kände för att testa något nytt. Hade egentligen tänkt ta och färga håret i en vanlig brun ny färg igen.. Men icke! Såg för ett tag sedan på Disney Chanel hemma hos mina föräldrar och fick se en söt tjej i en serie med världens finaste hårfärger, enkelt, smidigt och kombinerat = perfekt! 
Så en glad tanke gick till att jag kanske skulle kunna passa i det jag med? 
Min hårfärg är dock inte dip dye utan hette någonting annat, minns inte riktigt vad men nöjd är jag! Vi testade även att locka det så som jag vill ha det inför balen för att se om det blir som jag har tänkt mig ;) Är helt klart nöjd och vill bara krama om min frisör som tack för dessa 2,5 h av jobb med mitt skit hår! Kostade en del, men ibland förtjänar man att unna sig lite extra eller hur? ;) 
 
Så här ser jag ut nu iaf :) Det mörka ska bli lite ljusare sen så ;) Vad tycks? 
 
Nu blir det stallet, red både Prince och Tilda igår med mina 3 klasskamrater, as kul! Är dock ensam idag..
Aja bara att vänja sig vid det igen :) 
/ Tilda



Gosh i moset!

Är super dålig på att uppdatera, ber om ursäkt för det. Har egentligen inte haft så fullt upp eller tjoo, lite har det ju varit men inte direkt med skolan. Går knappt i skolan känns de som xD Jag har där emot jobbat för fullt de följande veckorna! :) Inget man direkt alltid är super glad över att göra men bättre det än att inte jobba alls! :)
Har inte så mycket kvar av skolan, går snart ut och redan den 30e maj går jag balen med min fina pojkvän <3
Ska bli sjukt spännande, är verkligen inte tjejen som går runt i klänning och smala "feminima" klackaskor. jag ser det som en utmaning, därför ska jag träna min hållning, balans och verkligen försöka "gå in" i det här som jag har gett mig in . Kommer garanterat skratta åt mig själv, men nu jäklar! Näst intill allt är fixat så nu får jag inte ge med mig. Jag ska gå på en bal, om det så blir min första och sista haha!
 
Vad gäller stallet & Prince kan jag säga att allt är bra, har inte ridit honom så värst seriöst då orken och tiden inte har funnits, så det kan bli ibland tyvärr. Igår tänkte jag ge mig ut på en lång tur men detta hindrades givetvis av ett stort enormt skyfall. Efter en kvart gav vi båda upp, vilket ändå kändes okej. Dessutom betedde han sig som en galen hingst och försökte bocka till det rejält - tror det är tacken för att jag inte ridit honom fullt ut under veckan. 
Men men! Nu ska det bli ändring på det.
 
Har inte så mycket mer att skriva än att jag ofta har denna dåliga låten i huvudet,
varnar er som lyssnar på den att den trots många odds ändå fastnar i huvudet!



In school.

Skolan är så seeg. Är ledig 3 skoldagar denna veckan med, wihoo! 
Idag står en bilrunda med Lilleman och tacokväll med mys ihop med pojkvännen. Om jag känner för det ska jag rida Prince eller så får han vila idag :) Vi får se! Är dessutom riktigt sugen på att göra något "busigt" med en ful jeansjacka jag beställde hem förra veckan.
Har tänkt se om man kan pimpa något fult, så upp till bevis nu i veckan förhopppningsvis! ;)
HÅLL UTKIK!  
 
Bjuder på mig och min Tildis! 
 



Tierd as hell.

Sliten var ordet. No more drinks for me! 
Kvällen gav med sig en hel del, fick höra både det ena och det andra från min mamma när jag var hemma en stund efter stallet.. Vups! Där fick jag så att jag teg, riktigt awkward. Helt sjukt vad saker och ting sprider sig fort och dessutom till de personer som man minst vill ska få veta! I alla fall, fick frukost på sängen ifrån min fina kille, en ängel som han är! Färska nybakta frallor och jordgubbar med juice är bland det bästa jag vet, han är så gullig mot mig.
Stort  till dig om du nu läser bloggen älsk! :) 
 
Efter att ha sett på filmen The Lucky One med min älsk pälsk imorse så åkte vi till sist ut för att fixa hos hästarna. Hade som vanligt båda idag (börjar bli en vana att sköta tilda med..) så utnyttjade läget och såg till så att min pojkvän även fick chansen att rida idag. Han var otroligt duktig för att vara första gången han red helt ensam och inte i inhägnat område som sist när han motionerade en häst åt mig. Dessutom njöt Tilda över att få göra något och komma utanför hagen en stund! :')
Film och bild bevis på detta kommer så fort jag hunnit klart med min uppsats.
Så håll utkik! 
 
Nu måste jag fortsätta mitt tråkiga plugg, fixa klart tvätten och sen åka och hämta min pojkvän ute på banan :)
Ha en bra fortsatt valborg eller vad man nu säger! ;)
Bjuder en sliten, trött, tilda kvälls -bild! 
Sov sött mina små läsare och drick aldrig er för fulla, det tär på era hjärnceller!