På schemat;

 
Missar tyvärr Göteborg Horse Show då jag trodde att jag skulle jobba men så blev jag visst ledig ändå..
Aja! Kanske blir en tur dit imorgon? Vem vet!
 
Idag får jag försöka fylla ut tiden, ska motionera Prince ute i skogen tänkte jag, sen försöka få tag i någon eller några vänner för att hitta på något annat trevligt under dagen, annars sätter jag mig ner och försöker göra något kreativt :) Kanske designa fler nya kläder? ;) Det var ju ett bra tag sedan nu.
Vi får se helt enkelt, en sak är säker i alla fall och det är att jag vägrar låta min enda ledig lördag för ett tag gå till spillo! 



Mumsigt!

Håller på med videon från "träningen" med Prince, blir så trött på programmet och musiken bara ! Han var inte lika fin som igår, men gick ändå relativt bra förutom i galoppen. Men den är hans som så många andra ridtravare, hans svagaste punkt. Är rätt så nöjd ändå och hoppas nån mer än jag ser förändringen hos honom ;) inte lika mycket i luften som på marken längre = skööönt!

Nu ska jag klämma i mig mina små hemmagjorda maränger och titta på tv :) Adios!




Sovit gött!

Ledig idag igen. Dock inte tre skoldagar utav fem som jag var förra veckan men bättre ledig än inte alls! =) Idag står sola solarie och stallet på dagens schema, tänkte köra ett dressyr pass runt rondellen som jag gjorde igår kväll.
På tal om igår så hade jag nog världens största leende på läpparna! Prince gick för en gångsskull suveränt i dressyren! Tänkte till en början bara testa och se om han slutat bocka och sparka bakut när jag kräver lite av honom och guess what!?
Han gjorde precis allt som jag bad honom om!! Det var en helt annan häst.
Han sprang inte bara sin väg eller körde upp och ner med huvudet som han gör när något blir för jobbigt eller tråkigt utan istället gick han i form i alla 3 gångarterna.
Gissa om jag var överlycklig eller inte! =D 
 
 
Äntligen börjar jag komma dit jag vill med honom och det känns hundra gånger så roligare att rida när man har en häst som jobbar med en och inte emot en
 
Helgen har spenderats lite här och var, har vaktat huset och husdjuren hemma då mina föräldrar varit iväg och haft det trevligt. Eftersom jag avskyr att vara själv fick jag min kompis Becka till att sova över och bland annat åka till ullared med mig, det gör jag gärna om! :) Köpte i stort sett bara 4 st hästgrejjer, en svettskrapa, en mankam, en ridfleece tröja och två dusch svampar haha! Första gången jag åkte därifrån med lite hästsaker med i bilen men har faktiskt redan beställt ett westernträns till Prince denna veckan och tycker det får räcka! ;) 
 
I alla fall, nu ska jag klämma i mig lite middag sen hoppas jag på ett få med en video hem till bloggen om Prince går som han gjorde igår ! :`) 



Envis som en åsna

Min egna envishet kommer bli min död en vacker dag... 
De senaste dagarna har jag gått med den hemskaste smärtan som finns.. Som vanligt vägrar jag ta Alvedon eller Ipren. Envis och trög som jag är så tror jag att smärtan så småningom ska ge med sig och försvinna av sig själv, men nu börjar jag tveka :(
 
Dagarna har bestått av kyla (fryser konstant), trött, ont i magen och nu svindel.. Det var till och med så illa att jag vägrade rida Prince. Trög må jag vara men sitta upp på en het häst som har stått i 3-4 dagar och bli svimmfärdig bara jag packar höpåsarna - nja där går gränsen haha! Så Prince stackarn har fått stå ut med att jag tömkör honom istället men bättre det än att sitta på honom när jag mår som jag gör :) 
 
Ikväll hoppas jag att kunna lämna sängen och hitta mig roligt sällskap! 
 
Bjuder denna gången på en bild från bättre stunder och dagar än idag x)
+ beviset på att jag kan äta det jag gör och inte bara göra ;) 
 
 
 
 



1 år med...

... KÖRKORT!
Vet inte om det är något att fira precis men jag blir så sjukt glad bara jag tänker på det! :')

Utan mitt körkort
hade jag aldrig kunnat ha Prince, köra mig dit jag vill och ta mig överallt. Så sjukt stolt över mig själv som också har behållt det så här länge med!
(har en tendens att inbilla mig att jag är en rallybrud på vägarna ibland haha)
Så en massa beröm to moi helt enkelt! ;) 
Inte nog med det så har även min pojk och jag varit tillsammans i 1,5 mån! Också ett rekord för mig :)
Bjuder på en snygg bild på min pojk & jag + Röda Faran med min skylt i ^^ 
 
Konstigt nog så ser vi något värdefullt i varandra, min fina älskling! <3
 
 



LEDIG!

Dags att ta på sig lite kläder för om en kvart hämtar mamma upp mig och vi ska iväg för att titta på smycken till balen wiihooo! Är förresten ledig idag och imorgon, då jag endast ska sitta hemma och plugga lite, najs najs! Idag kommer också veterinärenPrince ska vaccineras, så måste ha ridit honom innan och hunnit fixa stallet innan kl 4. Så liiite stressad just nu haha! Imorgon ska jag dessutom åka till en frisör som eventuellt ska fixa mitt hår inför balen, riktigt spännande och jag är så taggad! :D 
 
Bjuder på en miffo-bild på mig och pållen, dagen till ära :') 



Jack The Giant Slayer!

Gosh i moset! Jag var igår kväll iväg med ett gäng kompisar igen och tittade på ytterligare en biofilm. Rubriken avslöjar ju vilken så jag slipper skriva upp det igen tycker jag! ;) 
För det första var den en aning läskig och spännande på samma gång, samtidigt som den var pytte lite dålig! 
Men killen i huvudrollen gav filmen ett stort plus, inte bara med sitt yttre utan också för att han spelar så grymt bra i filmen
 
Rekommenderas att se om man gillar sådana här fantasy filmer, men det är inget jätte måste att se :) 
Här får ni i alla fall trailern, på engelska! ;) 
 



Jag lyckades, igen...

Igår blev det en snabb roadtrip till Värnamo utan nån större anledning, typ.. Vips så satt jag bara på en bänk utanför stationen och gottade mig i solen. Inte nog med det kunde jag ju inte motstå rean inne på H&M så där fick jag med mig en "emo"/ begravningsklänning ? Den var så billig att den bara slank med idrottstoppen (se bild här under) som även den fick hänga med mig hem!

Lite läskigt vad onödiga saker man bara impulsshoppar! Eller som jag impulsshoppar, rättare sagt.
Så nu får jag nästan hoppas på att det ska bli någon begravning så att jag får nytta av emo-klänningen eftersom jag annars inte gillar svarta klänningar haha xD Sportbehån var inte ett lika dumt köp som klänningen, då jag verkligen vill börja röra på mig och jobba upp den där VG kondisen jag hade på idrott B! ;)

- om knät tillåter det såklart :/




Jag har gjort det igen...

Suck! Menar ju givetvis att jag har beställt hem ytterligare en ny klänning...
Jag som lovade mig själv att sluta shoppa en massa, där ser vi allt hur det gick med det!
För er som nu är nyfikna så kan jag säga att det inte är nått från Nelly.com denna gången i alla fall!
- alltid något positivt med tanke på min förra beställning där haha..!
 
Utan det blev en Forever Unique klänning denna gången,
en sådan här söt sak som jag hoppas vill passa mig lagom till studenten!
 
Vad tycks? Tror ni den passar mig? :) Börjar få lite ångest över köpet nämligen haha! x)
 
För övrigt är stallet fixat, Prince tömkörd eftersom jag har så ont i kroppen och ryggen! :(
Men lite ont ska inte få hindra mig från allt jag vill göra, nu återstår bara att åka och måla lite i klubbstugan ute på motorbanan, sen tar jag en myskväll med film ikväll! :)
 
/ Tilda



SÅ GRYMT JÄKLA BRA!!

I söndags så var jag och såg på The Host med några kompisar, till en början trodde jag att det skulle vara en skräckfilm. Vilket jag hatar, då jag är den tjejen som sitter med en kudde framför ansiktet och vägra titta.
Men jag hade fel! Detta är en film som måste ses!
Jag rekommenderar starkt till alla andra där ute i vår lilla värld! :')
Stephanie Meyers har gjort det igen, en film som klår hennes tidigare bästa, Twilight!
Ångrar inte alls att jag såg den och det lär nog inte ni heller göra om ni gillade Twilight, så gå och se den!! ;)