I like to work, work!

Det finns inget härligare än att börja jobba klockan 7.00 har jag märkt! Andra dagen avklarad bara fyra veckor och en halv kvar.Shit, kommer ju bli störd om jag håller på och tänker så här hela tiden..Men anledningen till att jag skriver av mig är dels för att jag har märkt rätt så mycket nackdelar med att jobba som sommarjobbare/ vikarie och fördelar! Idag tillexempel fick jag verkligen slita som ett djur i land som byggnader men det finns ju denna fördelen med - menar inte bara pengarna förstås! ;)
Utan att man får träffa mycket nytt folk och att man verkligen lär sig sina egna "knep och knåp" med att lösa problem eller fixa någonting. Jag kan garanterat säga att jag har jobbat i ösregn, 19° stekande sol, åska och muller idag (det berör inte en tjej som mig) men ändå så är jag sjukt glad och trivs bra med detta sommarjobbet eftersom mitt självförtroende blir bättre och bättre ju mer saker jag lagar, sköter, får berömm för och sysslar med! :) Det allra bästa med mitt jobb är nog ändå att jag får göra lite som jag vill och när jag vill bara sysslorna blir gjorda, ett xtra plus i kanten är även mina gulliga små besökare (småbarnen på sommarfritids och dagisbarnen på dagiset) "Snälla vaktmästarn kan du hämta min studsboll på taket?" eller "söta vaktmästarn kan du laga gungorna fort åt oss?" 
 
/ Tilda



Tilda's helg

Dygnsur men nu på hemmaplan igen efter mitt härliga midsommar firande! Har haft det super duper i regnet faktiskt, allra roligast var att skjuta lerduvor - som jag fick testa på för första gången, awesome! :D Har även ätit riktigt god mat, åkt färja till en ö, vunnit en marabou japp, gjort en egen midsommarkrans (som jag hade på mig tills den dog) åkt en massa bil, kört bil, träffat nytt folk och umgåts med de "gamla", sen även bilvit halvvägs klar med ett par av mina egna designade shorts! ;) Bilder på dessa kommer så fort jag har hunnit pimpa klart dem! (;
 
Har nu varit en sväng på ett av mina sommarjobb för att gå igenom sommarschemat som börjar nu samtidigt som jag börjar jobba på ett annat jobb imorgon, wiihooo.. Lusten är inte riktigt på topp men vad gör man inte för mer pengar i plånboken? De tar ju slut så fruktansvärt fort, tyvärr! Speciellt om man heter Matilda och älskar att shoppa eller köpa onödiga saker som hon redan har! x) Att man aldrig lär sig saker och ting.. 
 Men det är väl en tjejsak antar jag? ;)
 
/ Tilda
 
 
 



Midsommar!

Nu är min midsommar krans klar och familjens midsommar / jorgubbs fruskost står framme :) Super mysigt och snart ska jag göra mig iordning och packa lite smått! Hoppas bara att vädret håller uppe hela dagen, för vill verkligen inte ha ösregn på midsommar..  Men det blir som det blir, tyvärr. Vill iallafall bara önska er som nu läser denna bloggen och allt jag skriver en glad midsommar!
 
Bjussar på lite gamla bilder förra året! x)
Puss o hej från en glad tjej ;) 
 



Dear John.

Jag är säkert jätte efter med att inte ha sett denna filmen innan men så grymt fin! Tittade på den första gången igår och grät för det mesta om jag ska vara fullständigt ärlig, mes som man är! :') Klarar inte av orättvisa eller sorgliga slut.. Den påminnde mig även om Ps. I love you på något sätt, var kanske för att jag bölade lika mycket till den som denna? x)

Grymt fin film iallafall! Och om ni inte redan har sett den eller blivit rekommenderade att titta på den innan så tipsar jag er nu om att det är ett måste! snygg kille i huvudrollen med! ;)

Bilder från filmen.




/ Tilda





Övernattning & Garkus!

Igår så kom jag hem från göteborg, invigde direkt mina föräldrars nya led-tv genom att titta på en massa AF avsnitt -  har man inget vettigare för sig så! x) Men kvällen blev väldigt ensam då mina föräldrar var iväg och katten inte ens ville hålla mig sällskap.. Så måste bara tacka min super fina och underbara bästa vän Alexandra för att hon ställde upp som ett underbart sällskap även fast vi mestadels bara snackade och tittade på hästannonser xD
Hon sov iallafall över och hjälpte mig idag med mitt lilla "shorts projekt" stort stöd i nöd säger jag bara! ;) <3

Idag har jag även hunnit laga mat med nästan hela ungdomsstyrelsen på ridklubben och fotat allihop! Så snart finns vi på hemsidan var och en, våra egna designade piké t-shirts är även fixade och snart beställda! :) Garkus ska upp på topp igen! :D

Slänger upp bilder på oss allihop, hoppas inte det gör något! ;)











Sommarlov!!

Nu tar jag äntligen sommarlov och inleder det med att åka med gänget från Motorbanan till Göteborg för att jobba på TTA! ;) så blir nog ingen jätte uppdatering de senaste dagarna så att ni vet, tills dess får ni ha det så bra!
/ Tilda



Framsteg - motgång..

.. jag lär skämmas när jag läser detta inlägget men innan jag lägger mig vill jag så gärna bara skriva av mig detta med framsteg och motgångar som man möter i livet, ibland känns det mer utav det ena än det andra.. Jag har ett bra liv det är inte det men ändå kan man inte låta bli att dra ner sig själv när saker och ting inte går som det ska eller som man tänkt sig. I detta fallet som gör att jag tar upp ämnet är för att det berör hästarna rätt så mycket just nu.. Speciellt Dana då Blenda fortfarande är grön och jobbas med.
Men Dana, den fina ponnyn som förra sommaren gjorde stora utvecklingssteg har nu blivit världens fegis, hon är rädd för allt, stannar för allt och skiter i allt. Detta gör mig bara så besviken, jag vill hennes bästa och att hon en dag ska bli så fin som jag vill, kunna göra det jag vill! Men när det går framåt så ska det visst alltid också gå bakåt..
Börjar bli trött på att inte ens kunna duscha, lasta eller rida henne ordentligt!
Men jag ger inte upp, inte nu, inte sen, aldrig!
Det ska gå!
/ Tilda



Nationaldagen 2012


avslutas med jordgubbar!

Har jobbat idag som tur var i ett kort och rätt så lugnt pass, vad gör man inte för lite extra cash? Förstår inte hur en del i ens klass överlever på typ en 5 hundring! Hade aldrig funkat för mig x) Ska strax ta och börja fixa och pyssla lite smått! Vad jag ska börja med får ni dock inte veta, inte än på ett tag iallafall! ;)



Andra bullar..

Jag är hopplös, får sådana där tankar när jag tittar i skafferiet här hemma och tänker tillbaka på tiden då jag konstant bakade hemma efter skolan i 2 år vare sig de va kladdkaka, muffins, bullar, chokladkaka, cupcakes mm så saknar jag det ändå en smula. Lusten är inte lika frestande som förr och jag får nog erkänna att jag har börjat tröttna med senare tid! x)
Men idag hade jag en himla lust så åkte snabbt till affären och handlade sen så blev det bakning på hög nivå ;) Bjuder på en bild på några utav alla plåtar med kardemumma bullar bland annat!
Nu ska lilla jag ta och lägga mig för att tagga idrott B i tre timmar imorgon med klassen och 3:orna, wiihooo..
Bjuder på de sista "fina" bilderna ;D
/ Tilda



Summer!


Åh! Saknaden efter varme, sol, en klarblå himmel, strand, härliga bilträffar, sena ute kvällar, grillning, härlig musik och mysigt umgänge är grymt stor!!!!! Vill inget hellre än bara komma iväg just nu eller ha sommarlov känner jag! Komma iväg bort och bara få njuta av livet hade varit det allra absolut bästa! :)