Vad jag har...

..haft för mig dessa x antal dagar jag inte har hunnit sitta framför datan är ju såklart:
~ Jobba, har jobbat nästan 5 veckor i sträck.. Veckodagar som helger! :/ Ett under att jag fortfarande lever!
Börjar ju föresten att checka av lite punkter på min att göra- sommar-lista! Följande punkter som strax är helt - checkade! ;)
;) / Tilda



Dumma, dumma jobb

Har jobbat heeela veckan, alltså varje dag i sträck och jag lever! Jobb nr 2 är ju inte världens enklaste och roligaste men som sagt, pengar.. Har precis duschat och ska snart ta bilen för att handla lite tacos så att jag har middag tilll jobb nr 1 imon x) Känner mig ju verkligen skit taggad, eller inte! :( Iallafall, så missade jag en av sommarens bästa högpunkter (för mig) nämligen Wheels 'N' Wings! Blir fortfarande lite sur över det, för där träffar man alltid polare som man har kul med och lärt känna genom åren som man alltid har varit där! Stör mig på att jag missade det, dumma dumma jobb som gör så här mot mig!!! :( Men får blicka framåt och satsa på Vallåkra istället, kanske lika bra det :)
Fast nu hinner jag inte skriva mer för ska mata djuren och handla som jag nämnde innan - jätte viktigt att ni vet detta så glöm inte anteckna det bara! ;) För övrigt så hoppas jag att alla söta och goa läsare (som jag nu faktiskt har, tro det eller ej) mår bra! Var ni även på w&w i år så glöm inte att berätta för mig vad jag missade! ;)

Några utav förra årets bästa bilder :)
/ Tilda



Happy!

Det har regnat på mig i 8 timmar när jag jobbat ute idag men lika glad är jag - tro det eller ej!
Jag vet inte varför men jag tror det var för att:
1. Jag har lekt med en flakmoppe mesta dels av tiden haha!
2. Jag har fått i mig mina popcorn och eldade inte upp micron denna gången ;)
3. Jag har på mig mina älsklings myskläder och myser!
4 . För att Moa hörde av sig på fejsan och massa minnen bara dök upp! Snacka om att jag saknar den tjejen eller! Något så otroligt för fy fasen vad kul vi hade i stallet hon, jag och alex + Rosso! ;) Old times remain good times ♥ eller vad säger du Moa? ;)

hihi miss U girl! ♥ Glömmer aldrig när du bara höjde hinder för hinder ! / Tilda



Ut & göra skogen osäker!

Nu jävlar ska hon få flöa (som skåningarna säkert säger) på fläsket! Idag ska vi ta oss ut, längre bort än någonsin! För nu är jag grymt taggad! Here we come so watch up!



Tilda's shorts! Del 1 ~

Minns ni att det stod att designa ett par egna shorts på min att-göra-sommarlista? Så bra för det är precis vad jag har gjort! ;)
Bjuder på ett litet smakprov på par nr 1. Från sidan. Bakifrån. Framifrån.
Detta paret har kostat mig 16 kr totalt och än så länge är jag helt nöjd med dem förutom att de bara går att använda 1 dag, för sen finns det risk för att man får cameltoe och det gillas absolut inte!! x')
/ Tilda



Tilda på rally!

Som rubriken säger, så stressade jag i det hemskaste ovädret som varit här nere (ösregn & åska i mängder!!) till värnamo, för att sen tidigt på lördag morgonen åka på rally nere i Moheda med några härliga grabbar! :) Var första gången jag var på ett rally - tro det eller ej! Måste bara säga att det var riktigt spännande och att jag fick mig en riktigt fin solbränna på mina ben! Det ingick även snygga skavsår från mina gummistövlar.. 

 

Förutom att vi fick punktering mitt ute på en rallyväg klockan elva på kvällen och tvingades laga detta ute bland knotten så bestod dagen av en stor upplevelse då jag även lärde känna en rallyförare, de ni! x) 

Idag började jag jobba vid 9.00 på jobb nr 2 och fick ett rent helvete - skämtar inte, hade så pass mycket folk att jag till och med missade min lunch.. Det enda roande var att en busschaufför parkerade utanför med en stor länsbuss och handlade av mig haha xD Är nog ytterst sällan det har hänt, iallafall mig ^^

Efter det drog jag mig ut till mina feta hästar som fått 3 veckors sommarvila. Dana har slutat halta man är fortfarande "kantig" i sina rörelser och väldigt krångligt just nu så jag gör det bästa jag kan , utan sadel. Var gäller Blenda så börjar hon bli riktigt fin och utvecklas framåt hela tiden och jag blir mer och mer förtjust i henne..

finisar!