Gör ett nytt försök!

Något har hänt med bloggen när jag försöker ladda upp bilder, så just nu hoppas jag det funkar via Iphonen! Sitter förresten på bussen - rätt så kul att åka buss på nyår måste jag säga! ;) nej men det fick bli mitt transportmedel idag, tanken på att köra påverkar i en bil imorgon är inte så värst lockande...

Hade lite beslutångest innan (rätt så vanligt om man är jag) men jag tror att jag valde rätt ändå!         Saknar dock min Alex palex som stackaren mockar ett 70-tal hästboxar idag!

För övrigt så hoppas jag att ni får ett bra nyår!! :D :D

Tha outfit! 




GOTT NYTT ÅR!

Önskar mig! Så här får man se ut, nu ska jag iväg och ha skoj med killen och kompisar! 
Puss Tilda 
 



Vad jag känner för/ vill ha nu!


 
 



Gömmer mig där jag gör mig bäst..

.. Nämligen bakom kameran! 
Idag har jag redan hunnit med rätt så mycket  --> för att vara jag.  Jag var först uppe en vända på Gark och hade ett möte med ungdomsstyrelsen på ridklubben. Kommer tyvärr gå ur den, då jag känner att jag är på tok för gammal för att sitta kvar och inte längre har samma energi eller lust till det heller. Efter det åkte jag till banken och satte in lite pengar på kontot! Snacka om att jag kände mig gammal när jag skrev på en sådan där insättnings-check!! x)  & nu väntar jag på att klockan ska bli ett så att jag kan ta och åka till frisören som ska färga om mitt hår - igen. Är föresten "häst-ledig" idag med, då Annie ville ta Prince idag igen och det känns riktigt skönt kan jag säga, slippa stressa ut i kylan för att mocka, packa mat och rida! Lata jag... Dessutom behöver Prince få ridas ordentligt av någon annan än mig just nu känner jag så mig skadar det inte. Hade planerat en massa för kvällen men fick med besvikelse gå på att jobba kväll då en tjej skulle åka iväg utan att ens ha kollat upp nån som kan ersätta hennes pass... SÅ JÄKLA FÖR SNÄLL ÄR JAG ATT JAG FÅR JADKHFJG HGFUH. 
Jag bara hatar när mina planer förstörs... Bye, bye friday night..
Dagens outfit, de nya Jeansen BIKBOK, stickad tröja BIKBOK, klackskor H&M, kamera NIKON D3000
/ Tilda



X-MAS BAKE

Detta är lite av vad jag har hunnit med,
 baka Grötbullar, ischoklad, mandeltryffar med en saffrans krans + kolafudge!
Har också hunnit städat mitt rum, slått in de sista julklapparna och ridit en sprallig Prince ute i blåsten och halkan! ;)
 
 
 



I MISS ..

this.. 
Varma nätter, långa dagar, få ha på mig mina egen designade shorts, gå i canvas/ converse, äta utsökt mat, slappa vid en pool hela dagarna, bara saknar det något otroligt ;) 



Kärlek!

Det där som en del tycker är jätte jobbig, svårt eller helt enkelt underbart!

Jag sitter ofta och kollar på andra par som passerar förbi på stan (något jag bara inte kan låta bli att göra) och ja, man ser direkt vilka som verkligen hör ihop och ibland inte.. Låter så dumt, tro inte att jag är någon psykotjej som sitter och ser ut som ett emo mot par nu! Det är bara det att jag ser så väl vart vissa par är, eller är på väg i sina relationer. Kroppsspråk är något som är väldigt kul att kunna och jag tackar min syster som visade mig hur man kan läsa av folk. Ni förstår, vi människor är oerhört intressanta på våra sätt att kommunicera. Egentligen behöver vi inte mobiltelefoner, datorer eller något mekaniskt av något slag alls. Det räcker med att vi visar kroppsspråk. I alla fall, tillbaks till kärlek !

Det bästa som finns (för vissa) för andra är det som jag nämnde svårt, jobbigt och kanske ett rent helvete? Tro mig, jag vet hur det känns med det där att vara kär i någon som inte alls känner detsamma eller ta första steget med någon som man bara inte vill vara utan. Båda sakerna kan vara jobbiga och det kan gå käpprätt åt skogen..

Men, glöm aldrig av att går något snett så var det kanske avsett att bli så? Kanske var han den där snygga killen på samma buss varje morgon inte han du kommer att mysa med hemma varje kväll i resten av ditt liv? Livet är för kort. Vi lever bara 1 gång, så glöm inte att våga chansa! Att chansa kanske leder till ett stort misstag, men ur det dåliga kommer alltid något bra! Och ge aldrig upp hoppet på kärleken, den finns där för oss alla och förr eller senare dyker den rätta upp för dig! Om det sen var han på samma buss eller han som sitter i skolbänken bakom dig vet man aldrig.

Vill bara uppmana vissa att inte vara rädda för sina känslor eller för kärleken, för tro mig att krypa ner i en varm säng och bli kramad av sitt livskärlek är värt alla risker i världen. ;)



Klättra upp igen, starta om motorn, lev livet!

Det är det som gäller, det är dags att ta nya tag och det ska jag göra! Prince mår prima nu och går upp mer och mer i vikt för varje dag känns det som och han börjar bli precis som han ska/ var förr och det känns UNDERBART! :D Har en väldigt stark pojkvän att tacka rätt mycket från min kris jag har berättat om!
Han fanns där mer än någon annan och stöttade mig som mest när jag var som svagast. Min klippa i stormen <3 Jag vet att du läser detta och hoppas du förstår att det lilla du kanske tycker du gör, det gör ALLT för mig.
Massa pussar till dig!

Nu har jag också blivit mer och mer delaktig på Instagram Phototilda som jag heter där för er som vill följa! :) Så tycker ni jag är kass på att uppdatera här så får ni väl följa mig där ;)
Det jag har sysslat med mycket nu för dagarna den senaste tiden är detta;

Äta nyttigare för min hälsas skull.
Ta hand om bebisen!
Göra semlor.
Köra lite cross.
Bland annat ihop med plugg, jobb och julklappshandel! / Tilda