Shopping!

Idag har jag och pojkvännen fått för oss att vi helt plötsligt ville ut och resa! Så mitt i allt har vi bokat en sista minuten resa med syrrans resebolag till inget mer än Grekland! Vilket ska bli jävligt spännande då jag aldrig har varit på Grekland typ! x) Och bara det är ju lite skumt,då jag har varit överallt runt om i Afrika men inte på Grekland haha! I alla fall så åkte vi förra året till Side, Turkiet och firade hans födelsedag. Iår visste vi inte riktigt hur det skulle bli med att resa eftersom jag jobbar så knäppt som jag gör och har så sen semester. Men nu är det bestämt så imorgon kväll/ söndag morgon beger vi oss ner till Malmö för att sedan flyga! :D 
 
Vad gäller rubriken så har jag jämt ont om bikinis.. Hittar aldrig några jag verkligen vill ha eller som jag tycker passar bra på mig men idag hade jag tur då Lindex här hemma hade rearea-priset! Så jag passade på att stor handla och fick med mig dessa bikinisarna hem + en bandau topp & ett par spetstroser för det ynka priset av 260:- !! Inte illa, inte illa alls för att vara jag, shopaholicen x) 
Nu ska jag försöka packa klart för imorgon jobbar jag för fullt och har mycket att hinna med innan vi åker.. :)
 
 
 
 
 



Mitt lilla paradis..

... Är det här... 
"Myran" & "Gofy" (minns inte deras riktiga namn) 2 super fina westernhästar. Fick testa rida Myran (skäcken)
'
Kubiken som han heter får kanske, fast bara än så länge kanske bli min kissemiss! :')
Jag trodde henne först inte, men nu vet jag.. Att de äger en lamborghini!
Visste inte att det fanns sådana traktorer bara xD
 
 



Life isn't easy..

... So learn to live with it.
And just face it.

Ansiktet och kroppen värker efter denna jäkla bränna jag fick med mig ifrån wheels and wings och långås marknaden i Falkenberg. Har haft det awesome rent ut sagt, trots att jag bara hann hem för att gå upp och börja jobba så var det lätt värt allt! Killar, krabbfiske, bilar, beach, marknad, kompisar, fynd, ja allt har varit perfa helt enkelt! :)




ont i rumpan..

..Som in i! Efter drygt fyra timmar i sadeln runt denna rundan med eventuell knäpp terräng så får jag faktiskt skriva som jag tycker & i 25 + grader med stekande sol. Just nu gör det fruktansvärt ont i min rumpa som ömmar!
 
 Det värsta är att hästen min, inte alls var trött eller gav upp! Han är en riktig duracellkanin som lätt skulle klara ett liv som distanshäst med sin tålighet och kondis. He's unbreakeable. Tyvärr så får han väl aldrig chansen att visa någon hur långt han egentligen kan gå inom den sporten! :/ 
Nog om det, här kommer dagens fula bild. För en gångs skull sket jag i att ha matchande outfit och ser ut som en vanlig bonneflicka, men det skiter jag i för här får ni en bil på oss idag! :)
 



Finally here!

Good damn, i torsdags dog jag lite då denna skönheten kom till min ägo!
 Så nu leker jag tuff i min nya pilot- skinnjacka, då jag tyvärr blev av med min förra :( Men det är som man säger, nytt ersätter gammalt och livet går vidare! :D
 
Vad har ni missat kära läsare? Jo ni har missat att jag bland annat har varit en snabbis nere i Falkenberg på Glommen festivalen bland alla fjortisar och äldre. Nej men det var trevligt, inte som jag föreställde mig bara. Med mig till falkenberg hade jag min bf Alex som jag måste tacka för så att hon finns i mitt liv! Du är och förblir en utav de viktigaste personerna i mitt liv <3 
 
För övrigt har jag annars jobbat med mina knepiga tider och grunnar på vad jag ska göra med mitt liv.. Hästen mår bra och ja, han är på gränsen till smäll fet och över energisk.. Men han mår bra, det är det viktiga för mig :)
 
Nu ska jag snart sova eftersom jag börjar 05.40 imorgon bitti och ska jobba 9h's pass! Men först blir det film & shopping på nätet ! :')
 
 



Det var en gång en häst..

Our story.
 
Som av en ren slump kom in i mitt liv efter så många andra hästar. Denna hästen var inte perfekt, nej långt ifrån det. Men med tiden så insåg jag ändå, att det var något annorlunda. Till och med rätt så mycket annorlunda. Det var en häst med vilja, hastighet och mest av allt glöden. Jag tog mig an en gratis, tirangelmärkt travare som i princip stått still nästan ett år, blivit longerad och skrittad på då och då, det var allt. Till en början var han en aning hopplös, lyssnade inte alls, bara rusade fram, skrämde mig, stod aldrig still med mera. Fast som med allt annat lärde jag mig förstå honom och han mig. Vi vill oftast olika och tillsist vinner den ena eller den andra med antingen en ful eller fin metod. Det finns dagar då jag bara vill ge upp på honom. Fast samtidigt vet jag att han behöver mig och jag honom. Jag står inför ett svårt beslut. Om jag ändå visste vad och hur jag ska lösa saker och ting. How will it ends? 
 
 



Penelope - the movie!

Igår kväll hittade jag en ny favorit film. En sådan där bra du inte vill titta på för ofta för att få uppleva den på nytt igen. Till en början tyckte jag den verkade väldigt skum men när jag väl förstod allt i handligen så blev filmen helt plötsligt underbar! Inte nog med det så "kärade" jag ner mig lite i killen det berör i filmen och grät gjorde jag också i slutet, så BRA tyckte jag den var! Den klår inte Beautiful Creatures eller The Host, några filmer som jag också älskar men den var nästintill lika rolig, spännande och bra! :D 
 
Hade aldrig tidigare hört talas om den heller så tack till NETFLIX för tipset! ;) 
 
Här kommer en trailer. 
 



Flowers, oh flowers!

Har saknat tiden till att fixa och fota - gjorde det mycket förr men hinner nästintill aldrig nu... Suck suck!
 
Iallafall så älskar jag blommor, tycker de är magiska! Dessa plockade jag ur kanoten i sjön under midsommar, älskar dem och de gör sig super fint i vatten i köket! 
Vid hästarnas sommarbete har vi hittat rapsfält och jag bara känner att där.. 
Där måste jag bara fota hästarna någon dag! :) 



Någon som vill ha en sadel??

Jösses. Nu har Prince totalt 4 st sadlar...
Varav 2 st måste bort! Tildas gamla sadel ska också få sig en rejäl putsning och målning sen ut för försäljning,om jag lyckas få dem sålda sen är en annan femma.. Men värt ett försök!
Då vi verkligen inte har plats för alla sadlar i stallet så som det ser ut nu. 
 
Bjuder på bilder på de 2 jag har hunnit fixa iordning och fotat här hemma. 
 
Eftersom det är begagnade sadlar och att vi nästintill akut måste bli av med dem så tar vi endast 1000kr styck. 
 
Den översta sadeln har jag haft som hoppsadel på Prince, den är fruktasvärt go att sitta i och har funkat riktigt bra i vått och torrt! Den är 17" och normal i bommen, passar en häst med rak rygg.
Sadel nummer två är Tildas och vid i bommen, har lite missfärgning där stiglädren har varit emot. Men det går alltid att fixa bort. Har legat på Haflinger och Fjording då alltså. Lägg även märke till svanskappe- ringen baktill, super smidigt! Skulle rekommendera den som inridnings sadel åt kallblodshästar eller till någon som bara vill ha en go allround sadel ute i skogen, runt 18-19". 
 
Intresserad? Kontakta mig på [email protected] eller via meddelande, facebook eller något helt annat! :)