One year!








Måste bara göra ett inlägg för att berätta hur tålmodig, bäst, underbar, rolig, snäll, söt, underbar igen, fin, urgullig, super duper bra min pojkvän är!
Han har nu stått ut med mig i ett helt år och det tycker jag är värt en massa beröm! Han är min klippa i stormen, mitt lugn i stress och min hjälte i min vardag! Hade aldrig kunnat tro för över ett år sen när jag mötte honom för första gången att han sen skulle vara den som lyste upp mitt liv!
Älskar dig Passe & tackar för detta roliga & spännande år ihop med dig, hoppas du läser detta och inser att hur mycket jag än försöker berätta för någon hur mycket du betyder för mig, så lyckas jag ändå aldrig. Du betyder helt enkelt för mycket än vad ord kan beskriva!



Tilda's VILL HA!

Shopaholicen är igång igen och denna gången ska vill hon ha/ fynda följande saker: Taget från google ;)

Studded/ Nitad BH!



Så grymt snygg och kan säkert passa bra till nån vit topp eller tunika, snyggare och sexigare bh får man nog leta länge efter! Priset ligger endast på 300 kr!;)
Eller kanske en slags axelbandslös?

Minst lika snygg!
Jag vet att sommaren är över, men vill så gärna ha ett par rosa Dip Dye shorts! :)


Nya nit-liknande boots ;)

Hitta en fin fuskpäls! Blivit riktigt sugen på att ha en men helst en fusk som ser lite äkta ut :)
/ Tilda



Sad moment.

Jag trodde aldrig att jag skulle få dessa tankarna men efter lite skit som har hänt i stallet och så (vill inte gå in på det för mycket) har jag nu börjat tänka i en ny bana..
Jag tror det är dags för mig att på något vis byta häst igen eller ah det låter så dumt att skriva byta.. Vet inte hur jag ska formulera mig riktigt...

Men en sak vet jag och det är att jag vill hitta en ny ryttare åt Dana. En som hon trivs med, en som hon accepterar precis som mig, en som kan ta hand om henne i vått och torrt, alltid se efter henne! Jag vill att min pärla ska få det så bra som möjligt såklart!

Vad är anledningen till detta tänker ni nog då?
Jo anledningen är den att jag känner att jag nu står still i min ridning, riktigt, riktigt still. Nästan så att jag tycker att det är farligt, jag saknar att kunna tävla om jag vill, jag saknar att rida på en lite högre häst och dels så saknar jag en häst som kan! Har försökt så gott det går med Dana i dessa 3 år att lära henne mer än vad hon kan men hon har en gräns och inte precis viljan till att sammarbeta. Varför vet jag inte, har kollat upp om hon har ont men tror mest att det är att hon inte vill rida dressyrpass som jag vill eller strutta runt i en paddock!
Hon hör hemma ute i skogen! Och detta duger för mig, än så länge men på fredag ska jag eventuellt åka och testa en häst vid namn Exacting! ;)
Vi får se hur det blir och om vi kommer överens först och främst, sen ska jag försöka hitta en ny ryttare åt Danis!
En annan anledning är också att jag nog har tröttnat på Islandsridningen nu är jag rädd! :/ Lite bilder ifrån våra fina år ihop!