Inte varje dag man hälsar på prins..

... Carl Philip i ridkläder haha!

Varför lyckas jag alltid med det mest omöjliga? Denna gången var det att jag åkte ut direkt efter stallet till min pojkvän och en killkompis som var ute på Anderstorps motorbana och jobbade lite smått, så vips ser man Carl Philip och så börjar de prata och så står jag där i mina ridkläder som ett fån.. Han måste ju bara ha tänkt "vad fasiken är detta för bonne?"
Hade iallafall jag gjort! x)

Kan ju även berätta för er att Dana givetvis har lyckats skadat sig i hagen, riktigt illa med..
Var först när vi skrittade ut från gårdsplanen som jag märkte hur "kantigt" hon skrittade och hur hon kämpade på för att gå i en jämn och vanlig takt, stackarn. Satt av och fick se att hon hade ett stort snett rivsår längst med vänstra bakbenet så jag gissar på att hon kan ha fastnat med benet i någon tråd eller så och rivit upp det men efter en nogrann kontroll över hagen så vet jag inte längre vad jag ska tro? Hon får iallafall vila ett bra tag tills det har läkt. Annars så har jag haft en super duper dag och sovit ut eftersom jag har varit ledig ifrån skolan för en hemtenta i näringsberäkningar som jag fixade klart på bara en timme ;)
Tur att man har några schyssta lärare!
Nu ska jag sova vidare, ciao!
/ Tilda



Summer 2012 !

Sitter här hemma och pluggar lite smått när jag fick ett ryck av att berätta vad jag vill göra eller ska göra nu i sommar! Detta lär väl bli mitt sista sommarlov eftersom jag går ut gymnasiet nästa år och säkert lär börja jobba :/ Så detta lovet måste bli minnesvärt! :) Och jag vet hur jag kan få det så bäst som möjligt!
Mina kära vänner, ni har en stor del i detta - så att ni är medvetna om vad som väntar ;)

Tänkte att jag ska visa er lite vad jag vill & ska göra 2012 ;)

Det var nog allt! ;) Så nu vet ni & jag hoppas verkligen att jag får lite lov!!

/ Tilda



Nyvaken Tilda..

... som precis har pallrat sig upp, ska strax sticka iväg till djuraffären och köpa kattmat, pellets och sen en snabbis till stallet för att titta till hästarna att de har vatten osv, sen blir det att jobba i 3-4 timmar och sen stressa vidare med livet! ;) As kalas!
Vad ska ni hitta på en så fin dag som denna?


Ibland är du bara för jäkla fin!



Reunion!

Har precis varit och ridit Danis en sväng även jobbat lite mer med Blenda. Idag blev det även lite duschning och flughuvorna fick plockas fram för iår! Var föresten och hälsade på min bebis i Söndags eller ah Sofias bebis är han ju numera ;) tycker att ni borde få se hur han har det nu & hur han ser ut! :) Jag är helt klart nöjd och gör gärna fler besök för att se hur han utvecklar sig!


Nya kompisen!

Finisen! :)

Gissar på att han kommer bli lik sin morfar eller Dana ! ;)


/ Tilda



Summerfeelin'

Ledig idag med = sooft! ;D Så det bar ut i det fina sommar vädret för att jobba med hästarna! ;) Här kommer älsklings fina bilder på ett litet smakprov!
Dana ägde föresten totalt idag, äntligen gick hon så jäkla bra!!



tar jag hand om er tar ni hand om mig!




Fantastisk häst, knasig ryttare ? x)


Danis!






Photo Hot's!



Som den redigerings nörd jag ibland är! :')



Im alive!


Har inte skrivit något på evigheter här pga studier (extrema pluggläxor), praktik, vänner och allt deltagande överallt!
Men jag lever iallafall så att ni vet ;) Puss!

/ Tilda