More Photos! :)

Var ju iväg under lovet och träffade tre underbart härliga människor och jag vet att 2 utav dem sitter och följer mig blogg, hihi :D Lite kul iallafall! Så nu då Johanna och Maggan, slänger jag ut lite av våra fiiiin, fiiiina bilder! ;)

Enjoy !



blyg men söt tjej! :)

bjuder på denna, putsar T-Roses gamla träns! :)

Vi stökar ner lite i köket, sadelkammaren var för kall för att sitta & putsa i.

Gullar med världens snällaste vovve (:


Turbina solar sig :')



Go your own way , and be damn proud of it




flumm med hundkoppel & hund x)






Fler bilder kanske kommer in när jag fixat lite med kamera minnet :)
/ Tilda




Glad alla ♥ dag !

Som rubriken säger säger så hoppas jag att ni som nu läser min värdelösa blogg har haft en glad och mysig alla hjärtans dag! ;) själv hann jag precis hem till min älsk o hade det dunder mysigt, mitt allt är han ska ni veta♥ men nu är han på jobbet och jag kvar i lägenheten helt sjääääälv :( förjävligt! Men men jag överlever väl x) idag blir det till att åka hem och plugga, städa rummet så blir det kanske stallet ikväll vem vet? fast rätt så trist utan sadel!! :/
men blir väl en enkel  tur på åkern isåfall : )
Nu får ni ha det så bra medans jag ska försöka få i mig en ordentlig frukost !
/Tilda



My days

Fredag ~  Jag åkte ändå upp till skolan - fast jag mådde skit dåligt. Men men, livet blir ju till vad man gör det! :) Hade iallafall Ju-jutsu med tjejerna i Inredningsklassen i ettan och med de flesta i min klass. Så nu kan man lite självförsvar ifall någon skulle få för sig att hoppa på en! ;)
Åkte hem tidigt och ut till stallet där jag fixade det mesta med besvikelse över Ingvar.. Efter stallet bar det av till Stina ♥ där man åt lite gott, blev "stylad" osv inför kvällen, sen hände det lite saker hehe :)

Lördag ~  Gick upp tidigt eftersom jag då skulle testa 4 sadlar på Dana. Var ute i stallet i ca 5 h nu när jag väl tänker efter. Och beslutet står nu emellan 2 stycken bruna sadlar som jag då ska ha som vintersadel till henne - suck! Så måste eventuellt behålla hennes nuvarande o gamla för att ha till henne på sommaren, om den passar henne bättre då ! Svin jobbigt rent ut sagt.
 Trivdes med den första jag testade och hon likaså! En begagnad Dansk sadel av märket Hubertus, rätt så bekväm men fick dock inte stödet jag ville ha på mitt vänster knä bland annat så får se. Den andra sadeln vet jag inte riktigt vad det var för någon eller märket, men den är skit ful & mörkbrun xD Men! Har nog aldrig suttit i någon skönare sadel under mina 10 ridår!!! Fy sjutton va den "höll om" rumpan bra och var allmänt super skön att sitta i.
Dana visade inget otycke för den heller.
Wintec sadeln som jag lånat skickar jag nog tillbaks nu då den passade henne bra men jag trivs ändå inte helt med den på henne tyvärr :/ Men får se hur det blir och vilken jag väljer!

Varför måste hon vara så svår att hitta en sadel till?! :(

På kvällen blev det till att mysa med pappa o älsk framför melodifestivalen! ;) Sen tror jag att jag somnade vid typ halv elva - första tidiga lördagen på länge haha x)

Söndag / Idag ~  Har inte sovit något alls under natten då mitt illamående kom tillbaks! :/ så idag blev det inget stall för min del, när jag sen väl kryat på mig åkte jag ihop med Nicke o älsk till älsks kompisar som körde bilar o crossar ute på isen :) Så trots mitt illamående mådde jag bättre ute i kylan igen och systemisen ville funka idag så tänkte slänga ut några snygga bilder därifrån istället! :) 







Måste bara tacka min fina underbara pojkvän ♥ för att han under natten stod ut med mig och hjälpte mig med min smärta , önskade dock att du slapp se mig må som värst.. puss!
 
/ Tilda