Bröllop!

Under helgen var jag bjuden på några vänners fina bröllop! ;)
Har tyvärr inga bilder men snor några ifrån kompisar snart, så att ni får se! :) Tills dess ber jag så sjukt mycket om ursäkt för att jag inte har skrivit något inlägg alls de senaste dagarna! Men har haft så mycket att tänka på den senaste tiden!


Nu har skolan börjat igen, vilket betyder ytterligare ett år med slit hit o dit + pendlandet fram & tillbaks. Sen har jag även jobbat en del helger & nu passat huset & djuren helt själv, då mina föräldrar varit iväg i Turkiet hos min syster. :)
att hinna sitta vid datan när man ska hinna handla, tvätta, ta hand om djur + åka fram och tillbaks till skolan och jobba är riktigt svårt! Så bloggandet har tyvärr blivit lidande..
Men det ska gå att hinna i fortsättningen, lovar! Nu måste jag ut till hästarna så ni får ha det så bra ;) PUSS!



1 inblick av mitt liv

Igår låg jag inne nästan hela dagen - vilket var otroligt synd på en så fin & varm dag! Men mår man inte bra så gör man inte.. Hästarna fick helt enkelt vänta och istället så läste jag klart en av sommarens bästa böckert, En kärleks saga hette den & rekommenderas till er som gillar att läsa om ung kärlek, western och tragedi ♥ ;-) Riktigt bra för att också vara en gammal bok!

Sen städade jag heeela mitt rum, rensade ur skåp & garderob, skänkte en och ett annat plagg då det är för mycket kläder.. igen..

& inte nog med det så spelade jag denna låten heeela tiden om & om igen, älskar den lika mycket hur många gånger jag än hör den och jag mådde faktiskt bättre ett tag!
Tog lite kort från mitt rum som jag bjuder på!
mina älskade converse ♥ fick en egen hylla, saknas tyvärr 2 st par på bilden dock! ;)
Min "fina" utsikt.. host, host!
Slänger även ut en bild på ett av mina senaste fynd - för endast 25kr! - Rosa Topp H&M.



Turkey!

Yesbox, var ju iväg på min enda lediga vecka med min fina kille till Turkiet, dels för att vi ville utomlands ihop men också främst för att jag saknade syrran! Att inte få träffa sin syster på några månader fick en att inse hur trist det är att bo hemma med bara sina päron och husdjur.. Saknar att ha nån som är pain in the ass all the time - faktiskt xD Slänger inte upp alla bilder men några tycker jag allt att ni ska få se! ;) I väntan på flyget, i Landvetter. När vi väl kom fram var det poolen som gällde ;) Eller käka god mat! :D / matvraket Tilda (bjuder även på min fina BH bränna från jobbet) Söt kille :D Tha Beach Juste första dagen så började det brinna på grannens tomt jämte hotellet.. Höll ju på att glömma att samtidigt bevittnade jag och älsk en mopedolycka med minibuss ifrån balkongen! :s Åh heliga mat! :D & drink! hihi ;) Kärlek vid första ögonkastet! Lägg märke till den kapade bilen ;)
Vad smart! Använda gamla toaletter till krukor! x) Älsks födelsedagspresent från mig, att få hoppa bungy jump :)



Arbetsnarkomanen..

.. Tilda! Japp, idag är min enda lediga veckodag ifrån jobb men trots detta så kan jag ändå inte ta det lugnt utan måste ha något att göra.. Känns rätt så illa när jag väl tänker på att jag egentligen borde ta det lugnare och inte alltid göra en massa men när jag väl får chansen vara ledig så finns det så mycket annat jag vill hinna med! Motionera är ett stort intresse för mig just nu, då jag märker att kondisen och musklerna (dom som faktiskt finns där någonstans!) bara blir sämre och sämre .. :(
Idag fick verkligen magmusklerna och röven bekänna sin styrka då jag trotsade regnet och gav mig ut på ett rejält ridpass med Danisen, barbacka såklart! Sen passade jag även på att rengöra alla boxarna helt och hållet i stallet (tömde allt gammalt spån, rengjorde betongen & la på nytt osv) älskar man att hålla på och arbeta så gör man :)
Men ja, jag får väl försöka lugna ner mig lite, göra som Danis - mysa i "pyjamas" och halvsova! ;D / Tilda



Home sweet home!

Bloggandet har legat lite på sidan nu då jag dels har jobbat, jobbat och jobbat i massvis (det vet ni nog från de andra inläggen) sen har jag även varit utomlands! Blev en vecka i hela 55 grader i Turkiet ihop med pojkvännen då vi bara fick en veckas semester ihop i år! :) Så nu har jag även bockat av ytterligare några punkter från min att göra-sommar- lista ;)
Bland annat:
Turkiet nu ;) Bild bevis kommer inom snarast ;) / Tilda